Thuiswerkplek

Weet jij welke risico's er schuilen in thuiswerken? En hoe je gezond én comfortabel thuis kunt werken? Wat er nodig is voor een goede thuiswerkplek? Welke verplichtingen werkgever en werknemer hebben? Hoe werknemers thuis in beweging blijven en wat onmisbare onderdelen zijn voor een goede thuiswerkplek? We gaan je (proberen) nu antwoord geven op al je vragen.
Thuiswerkplek
Werkplek: Voornamelijk thuis
Werkplek: Voornamelijk thuis

De hybride werknemer die zijn werk hoofdzakelijk thuis verricht, moet over apparatuur beschikken die hem een ideale ergonomische ondersteuning biedt. Op kantoor en elders kan hij ook mobiel werken.

Lees meer
Wat doet thuiswerken met ons brein?
Wat doet thuiswerken met ons brein?

Een tijdje geleden organiseerden we een webinar met Dr. Erik Matser, klinisch Neuropsycholoog, over wat thuiswerken met ons brein doet. Hij nam ons mee in het Smile & sleep gesprek, in een 4-urige werkdag en waarom bewegen zo goed voor ons is.

Lees meer
Wat zegt de wet over thuiswerken?
Wat zegt de wet over thuiswerken?

In de Arbowet komt het begrip thuiswerken niet voor. We kennen wel de term 'plaats onafhankelijke arbeid'. Er geldt hiervoor verplicht arbo-regime. Welke regels er zijn rondom thuiswerken en waar de verantwoordelijkheden liggen van werknemers en werkgever leggen we nu aan je uit. 

Lees meer
Ook de thuiswerkplek kan ergonomisch verantwoord zijn!
Thuis werken wordt steeds populairder en is een onderdeel van het Hybride Werken. De moderne techniek maakt het mogelijk en de tijdsindeling wordt een stuk efficiënter. Mijd de ochtendspits en begin de werkdag thuis, of werk de gehele dag thuis om een rapport af te maken of ander computerwerk te doen. Maar voldoet je thuiswerkplek ook aan de arboregels? En nog belangrijker, is thuiswerkplek ergonomisch verantwoord?
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal