Missie & Visie

Op basis van onderzoek en kennis creëren wij innovatieve oplossingen voor jouw optimale werk(plek). Ons streven: een wereld waarin je slim werkt en je goed voelt.
Missie & Visie
BakkerElkhuizen is de internationale specialist in het ontwerpen, distribueren en verkopen van ergonomische hardware- en softwareoplossingen. 
We believe in a world in which you work smart and feel good. Based on research and knowledge, we create innovative solutions for your optimal work(place). 

Wij geloven dat optimaal werkgedrag en een mensgerichte werkplek de gezondheid, veiligheid, het comfort en de productiviteit van de "you" verhogen. Binnen onze filosofie van Work Smart - Feel Good willen wij optimaal werkgedrag stimuleren. Dit omvat de afwisseling tussen dynamisch zitten, staan en het nemen van pauzes om fysieke en mentale beweging te stimuleren. In onze mensgerichte werkomgeving gaan de invulling van de werkplek en het werkgedrag, hand in hand.

“The you-oriented work environment”
Binnen de 'you'-gerichte werkomgeving stellen wij de mens centraal, met een optimaal werkgedrag op een optimale werkplek, rekening houdend met omgevingsfactoren in de werkruimte. We doen dit zowel op kantoor als in mobiele werkomgevingen. Om een wereld te creëren waarin je slim werkt en je goed voelt en waarin we zo onze visie en missie realiseren, streven we naar uitmuntende kwaliteit en bouwen we onze positie als innovatieleider en kennispartner in de markt uit.
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal