Hybride Werken

De taak bepaalt het ‘waar’, niet andersom. In hybride werkculturen is voor de werklocatiekeuze niet het beschikbare gebouw leidend, maar het type werk, het doel van de activiteit, de gewenste mate van interactie, de efficiënte van communicatie én de persoonlijke voorkeuren van medewerkers en klanten.
Hybride Werken
Wat is hybride werken?
Wat is hybride werken?

We kunnen er (bijna) niet meer omheen en daarom is nu het moment aangebroken om hybride werken ook binnen jouw organisatie te gaan implementeren. Maar wat is Hybride werken, en wat win je er mee? 

Lees meer
De 3 pijlers van Hybride Werken
De 3 pijlers van Hybride Werken

We moeten ons afvragen wat de wensen zijn van de medewerkers. Bijna niemand zal de hele week thuis willen werken en veel mensen zullen ook niet de hele week op kantoor zijn. Dat blijkt ook uit ons eigen onderzoek op LinkedIn, dat de meerderheid van digitale werkers hybride zou willen werken.
 

Lees meer
De implementatie van een goed 'Hybrid Working' beleid
De implementatie van een goed 'Hybrid Working' beleid

Ons doel is alle beeldschermwerkers in staat te stellen, ook na COVID-19, hun werk te doen in de vorm van hybride werken, en daarbij een actieve bijdrage te leveren aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Trouw aan ons motto "Work Smart, Feel Good". Een implementatie van een goed ‘Hybrid Working’ beleid ondersteunen wij met onze kennis, fysieke werkplekoplossingen en onze corporate health software.

Lees meer
Desksharing
Desksharing

In een tijd van volledig thuis werken is het lastig voor te stellen dat we weer deels terug gaan naar kantoor. Het gaat gebeuren, alleen niet meer zoals het was. Afhankelijk van je taken, de collega’s die er zijn en mate van overleggen wordt er afwisselend thuis en op kantoor gewerkt. Het kantoor als de nieuwe ontmoetingsplek. De koffieautomaat 2.0.

Lees meer
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal