Oplossingen voor Sustainability Officers

Duurzame oplossingen to work smart and feel good. Je bent een duurzaam denkend persoon en je reflecteert op de complexe interacties tussen natuurlijke, economische, sociale, politieke en culturele systemen? Je bent jezelf bewust van het feit dat de keuzes die we maken van invloed zullen zijn op het algemeen belang en het welzijn van toekomstige generaties?

We weten dat je je verantwoordelijk voelt, bewijs eist, graag overtuigd wilt worden en dat je een hekel hebt aan green washing!
 
Oplossingen voor Sustainability Officers
Duurzaam Huren
Duurzaam Huren

BakkerElkhuizen maakt voor jou de "cirkel" rond. In plaats van onze hardware producten te kopen, een tijdje te gebruiken en uiteindelijk weg te gooien, kan je ze gewoon bij ons huren. Wij noemen dit: "duurzaam huren".

Lees meer
Duurzaamheid bij BakkerElkhuizen
Duurzaamheid bij BakkerElkhuizen

"Er is geen eenvoudige oplossing, maar we handelen verantwoordelijk door na te denken over de toekomst voor jou en onze planeet"

Bij BakkerElkhuizen geloven we in duurzaam en optimaal werkgedrag.  We willen met onze duurzaamheidscampagne, en ook daarbuiten, laten zien  dat we steeds duurzamer handelen - niet omdat het van ons wordt verwacht, maar omdat het het juiste is om te doen

Lees meer
Duurzame ergonomie – Duurzame producten
Duurzame ergonomie – Duurzame producten

Op basis van onderzoek en kennis creëert BakkerElkhuizen innovatieve oplossingen voor jouw optimale werkplek. Innovatie betekent niet alleen nieuwe productideeën, maar ook nieuwe productieprocessen om duurzame materialen te produceren. Een groot deel van het productportfolio van BakkerElkhuizen is al duurzaam. Maar wat betekent duurzaam? 

Lees meer
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal