Werken op kantoor

Een goede vaste werkplek inrichten is essentieel voor een comfortabele werkhouding die gezondheidsklachten helpt voorkomen. Een vaste werkplek wordt steeds door dezelfde medewerker gebruikt en kan dus optimaal op deze persoon en zijn taken worden afgestemd. Op deze manier wordt een vaste werkplek inrichten het creëren van een persoonlijke ergonomische omgeving. Laat ons daarom nu je vaste werkplek herdefiniëren.
­
Werken op kantoor
Werkplek: Voornamelijk op kantoor (vaste werkplek)
Werkplek: Voornamelijk op kantoor (vaste werkplek)

De hybride werknemer met als primaire werkplek een vaste en individuele werkplek op kantoor werkt slechts incidenteel op andere locaties. Zijn kantoorwerkplek moet eenmalig optimaal aan hem worden aangepast.

Lees meer
Werkplek: Flexibel op kantoor
Werkplek: Flexibel op kantoor

De hybride werknemer met een flexibele werkplek op kantoor deelt deze met anderen en moet de werkplek snel en gemakkelijk aan zijn of haar behoeften kunnen aanpassen. Thuis kan hij kiezen voor een individuele werkplek of hij kan er voor kiezen onderweg te werken.

Lees meer
Werkplek: Mobiel samenwerken
Werkplek: Mobiel samenwerken

Het kantoor zal steeds meer in het teken staan van creatieve samenwerking en kennisdeling tussen werknemers. Tegelijkertijd kunnen dergelijke ruimtes ook flexibel worden ingericht, zodat werknemers er tijdelijk mobiel kunnen werken. Werknemers beschikken over de mobiele oplossingen en kunnen deze vergadermogelijkheden flexibel gebruiken.

Lees meer
Desksharing
Desksharing

In een tijd van volledig thuis werken is het lastig voor te stellen dat we weer deels terug gaan naar kantoor. Het gaat gebeuren, alleen niet meer zoals het was. Afhankelijk van je taken, de collega’s die er zijn en mate van overleggen wordt er afwisselend thuis en op kantoor gewerkt. Het kantoor als de nieuwe ontmoetingsplek. De koffieautomaat 2.0.

Lees meer
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal