Selecteer uw regio

Over BakkerElkhuizen


Werkplekoplossingen van hoge kwaliteit
BakkerElkhuizen is specialist in het ontwikkelen van high-end ergonomische hard- en software-oplossingen die bijdragen aan het fysieke- en mentale welbevinden van computergebruikers. Onze innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat we fysiek en mentaal getriggerd worden om meer te bewegen, efficiënter te werken, goede houding aan te nemen en af te wisselen.

De mens staat centraal
De mens staat centraal in onze filosofie. Niet alleen bij de ontwikkeling van onze producten maar ook bij onze medewerkers en in onze samenwerking met partners, leveranciers en klanten. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door deze langdurige samenwerking met partners en door onze ergonomiekennis, kennis van de markt en productportfolio hebben we een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Distributienetwerk
Onze producten worden gedistribueerd via een uitgebreid reseller-en distributeurnetwerk, in zowel binnen- als buitenland.

Vergaderen @ Zionsburg
Wij stellen onze inspirerende werkomgeving graag beschikbaar aan onze relaties. Indien gewenst verzorgen we tevens broodjes en/of een lunch. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen, en is het kantoor goed bereikbaar met het OV (slechts 5 min. lopen vanaf treinstation Vught).

Gold Certified Microsoft partner
Gold Certified partner is de hoogste accreditatie die Microsoft uitgeeft. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde om oplossingen te bieden voor het Microsoft platform.

FMN
BakkerElkhuizen is zilveren partner van FMN. FMN is dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. FMN geeft energie, inspireert en verbindt leden, branches en werelden.

BakkerElkhuizen logo + ISO 9001 & ISO 14001 certificering
BakkerElkhuizen is member of the Office Athletes Group
Wat kunnen we voor je betekenen?
 • We inspireren door te innoveren
  Wij hebben een inspirerend effect op partners door onze innovatieve manier van denken en ontwikkelen.
   
 • We denken mee
  We ondersteunen onze resellers met uitgebreid marketingmateriaal en helpen onze resellers om de ROI voor te bereiden voor hun klanten. Daarbij verzorgen we trainingen, presentaties en maatwerk oplossingen.
   
 • Betrouwbare partner
  We zijn een gezond bedrijf en bieden een betrouwbare levering. Klanttevredenheid en milieu staan hoog in het vaandel, we zijn dan ook ISO 9001 en het ISO 14001 gecertificeerd
   
 • Wetenschappelijke onderbouwing
  Onze producten zijn door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. Deze onderzoeken leveren high-end producten op die aantoonbaar voor een hogere productiviteit van de gebruiker zorgen
   
 • We zijn actief
  Door uitgebreide marketingactiviteiten, waaronder het publiceren van kennisartikelen in ons kenniscentrum, regelmatige persactiviteiten, aanwezigheid bij beurzen en onze maandelijkse nieuwsbrief, stimuleren wij de interesse in onze producten; om vraag voor u te creëren!
   
 • Conform arbo richtlijnen
  Onze producten worden conform internationale- en regionale arbo richtlijnen vervaardigd.

Microsoft Partner


 
Inspireren door te innoveren

Inspireren door te innoveren

We denken mee

We denken mee

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Wetenschappelijke onderbouwing

Wetenschappelijke onderbouwing

Meer informatie
Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus