Selecteer uw regio

Username:

Password:

Over ons


Werkplekoplossingen van hoge kwaliteit
BakkerElkhuizen is specialist in het ontwerpen van ergonomische oplossingen voor de computer werkplek. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan we uit van 4 werkplekconcepten: vast-, mobiel-, flex- en thuiswerkplek. We bieden voor elke werkpleksituatie de juiste oplossing en het juiste product. Onze producten dragen aantoonbaar bij aan de gezondheid, productiviteit en comfort van de gebruiker.

De mens staat centraal
De mens staat centraal in onze filosofie. Niet alleen bij de ontwikkeling van onze producten maar ook bij onze medewerkers en in onze samenwerking met partners, leveranciers en klanten. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door deze langdurige samenwerking met partners en door onze ergonomiekennis, kennis van de markt en product portfolio hebben we een leidende positie op de ergonomiemarkt verworven.

Distributienetwerk

Onze producten worden gedistribueerd via een uitgebreid reseller-en distributeurnetwerk, in zowel binnen- als buitenland.

Vergaderen @ Zionsburg

Wij stellen onze inspirerende werkomgeving graag beschikbaar aan onze relaties. Indien gewenst verzorgen we tevens broodjes en/of een lunch. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen, en is het kantoor goed bereikbaar met het OV (slechts 5 min. lopen vanaf treinstation Vught).Wat kunnen we voor je betekenen?

 • We inspireren door te innoveren
  Wij hebben een inspirerend effect op partners door onze innovatieve manier van denken en ontwikkelen.
   
 • We denken mee
  We ondersteunen onze resellers met uitgebreid marketingmateriaal en helpen onze resellers om de ROI voor te bereiden voor hun klanten. Daarbij verzorgen we trainingen, presentaties en maatwerk oplossingen.
   
 • Betrouwbare partner
  We zijn een gezond bedrijf en bieden een betrouwbare levering. Klanttevredenheid en milieu staan hoog in het vaandel, we zijn dan ook ISO 9001 en het ISO 14001 gecertificeerd
   
 • Wetenschappelijke onderbouwing
  Onze producten zijn door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. Deze onderzoeken leveren high-end producten op die aantoonbaar voor een hogere productiviteit van de gebruiker zorgen
   
 • We zijn actief
  Door uitgebreide marketingactiviteiten, waaronder het publiceren van kennisartikelen in ons kenniscentrum, regelmatige persactiviteiten, aanwezigheid bij beurzen en onze maandelijkse nieuwsbrief, stimuleren wij de interesse in onze producten; om vraag voor u te creëren!
   
 • Conform arbo richtlijnen
  Onze producten worden conform internationale- en regionale arbo richtlijnen vervaardigd.
Inspireren door te innoveren

Inspireren door te innoveren

We denken mee

We denken mee

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Wetenschappelijke onderbouwing

Wetenschappelijke onderbouwing

Meer informatie

Naam *
Bedrijf
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Velden met (*) zijn verplicht
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus