CPU houders

De perfecte manier om jouw computer stabiel en toegankelijk te houden en tegelijk kostbaar vloeroppervlak vrij te maken. Onze CPU-houders hebben een groot verstelbereik, waardoor ze geschikt zijn voor computers van verschillende afmetingen. Bekijk onze modellen hieronder.
 

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Hoogwaardige CPU houders

BakkerElkhuizen levert professionele CPU houders. Deze van hoogwaardige materialen gemaakte CPU houders vormen ook een uitstekende bescherming tegen beschadigingen, bijvoorbeeld bij het schoonmaken van uw kantoorruimte.

Bespaar ruimte
De PC (desktopcomputer) op het bureau (onder de monitor) neemt veel plaats in beslag. Vaak plaatst men de PC dan onder het bureau op de grond. Hier is het risico dat er meer stof in komt en in de weg staat wanneer onder het bureau schoongemaakt moet worden.

Werkplek schoonhouden
Een CPU-houder maakt het mogelijk om de PC onder het bureau op te hangen. Dit bespaart ruimte en de werkplek is eenvoudiger schoon te maken.

Tips
Wil je tips over hoe een goede werkplek eruitziet? Bekijk dan eens rustig onze 16 tips om gezond en efficiënt te werken. Je kunt namelijk meer doen dan alleen een goede CPU-houder aanschaffen:

 

Reseller worden

Geïnteresseerd in de BakkerElkhuizen producten of wil je reseller worden? Vraag een vrijblijvend advies.
 

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2022 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal