Ergonomische toetsenborden

Gebruik niet zomaar een toetsenbord, kies het toetsenbord dat het beste bij je past. Een goed toetsenbord is essentieel omdat jouw vingers op een werkdag tot 32 km afleggen op een toetsenbord (Microsoft, 2003, 7). Wij leveren een breed assortiment ergonomische toetsenborden met als doel langdurige blessures te voorkomen en te verlichten en tegelijkertijd jouw comfort, welzijn én productiviteit te verbeteren!

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Ergonomisch toetsenbord: Voor een betere werkhouding
Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van beeldschermwerkers. BakkerElkhuizen ontwikkelt en levert hoogwaardige ergonomische toetsenborden voor gezonder en mooiere werkplekken. Onze toetsenborden verlagen de druk op je onderarmen waardoor klachten kunnen worden voorkomen.
Verschillende soorten ergonomische toetsenborden
We hebben verschillende soorten ergonomische toetsenborden in ons assortiment. Omdat de keuze voor een toetsenbord voor iedereen anders is willen wij je graag helpen bij het maken van de beste keuze. Daarom hebben wij speciaal voor jou alle verschillende toetsenborden naast elkaar gezet en alle voor- en nadelen op een rijtje gezet. Benieuwd?
Lees dan ons artikel 'Uitgelicht: het toetsenbord, wat is belangrijk?'
Ergonomisch toetsenbord: S-board 840
Meer weten voor aanschaf?
Een ergonomisch toetsenbord helpt je bij een goede, ergonomische houding. Want alleen maar achter een laptop zitten zonder hulpmiddelen is niet goed. Wil je nog meer weten over het belang van een goed (compact) toetsenbord? Of wil je tips over hoe een goede werkplek eruitziet? Bekijk dan eens rustig onze 16 tips van een goede werkplek. Je kunt namelijk meer doen dan alleen een goed toetsenbord aanschaffen:
Alles weten over het werken met een muis & toetsenbord
Interesse om ergonomische toetsenborden te verkopen? Word onze reseller.
Wil je meer weten over de verschillende soorten toetsenborden en hun mogelijkheden? Wil je een ergonomisch toetsenbord kopen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Of ben je een reseller en wil je onze producten in jouw assortiment hebben?
Word reseller

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal