Documenthouders

Met onze documenthouders kan je jouw papieren of digitale apparaten op een hoogte, in een hoek en in een positie op jouw bureau plaatsen, zodat je een goede houding hebt bij het lezen. Je hoeft niet meer te bukken voor documenten die overal op jouw bureau liggen. Met een documenthouder ben je in staat om op een comfortabele manier gegevens te lezen en in te voeren. Wij hebben een groot assortiment documenthouders die passen bij elke persoon en werkplek.
 

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Voorkom nekklachten en werk efficiënter met een documenthouder
Documenten die links of rechts van de computer op het bureau liggen zorgen voor een overmatige belasting van de nek. Documenthouders van BakkerElkhuizen zijn ontwikkeld om nekklachten te voorkomen zodat er prettiger en efficiënter gewerkt kan worden.

 

"In-line" werken

Een ergonomische werkplek bevordert het comfort en de productiviteit van beeldschermwerkers. Met wat kleine aanpassingen is het eenvoudig om de ideale werkplek te creëren. Computergebruikers gebruiken vaak documenten, notities en verslagen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de computer. Helaas gebeurt het regelmatig dat het lichaam extra belast wordt doordat deze documenten verspreid over het bureau liggen.
Een documenthouder verhoogt je productiviteit
Een "in-line" documenthouder zorgt voor een functioneel werkvlak en realiseert korte kijkafstanden tussen document, beeldscherm en toetsenbord waardoor de productiviteit toeneemt. De ruimte tussen het beeldscherm en toetsenbord wordt optimaal benut met een documenthouder. Door het gebruik van een documenthouder creëer je meer overzicht en een clean desk, wat leidt tot een betere concentratie en dus een hogere productiviteit.

Verbetering van het comfort leidt tot productiviteitsstijging van 10%
Ondanks allerlei arbo-wetten, voorschriften, en de goede zorgen van leveranciers, zijn in kantoren nog heel veel beeldschermwerkplekken te vinden die niet ergonomisch zijn ingericht. In dit artikel vind je een beknopte handleiding om je werkplek comfortabeler en productiever te maken. Er is namelijk een duidelijke relatie tussen comfort en productiviteit. Een verbetering van het comfort op een werkplek leidt namelijk tot een productiviteitsstijging van 10% (Vink en De Korte, 2008). Reden genoeg om de inrichting van je werkplek nog eens kritisch te bekijken.
Lees het artikel
Een documenthouder verhoogt je productiviteit
Meest verkocht
Al jaren is onze meest complete en verkochte documenthouders de FlexDesk 640. Deze is sterk genoeg voor het plaatsen van meerdere documenten, dikke boeken en ordners, maar ook is er ruimte voor post-it notes en de mobiele telefoon. Deze docomenthouder heeft een eenvoudig verschuifbaar werkblad welke daarnaast als schrijfblad gebruikt kan worden. De gebruiker het werkvlak daardoor ook gebruiken als schrijfblad hoeft hij geen twee werkplekken: één voor het schrijven en één voor computerwerk, te creëren.
Bekijk de FlexDesk 640
FlexDesk 640 in gebruik
Arborichtlijn
Volgens de Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1) mag men niet langer dan 2 uur per dag met een laptop (zonder accessoires) werken. Bij een laptop zitten het toetsenbord en beeldscherm niet los van elkaar. Als men een extern toetsenbord en muis gebruikt komt deze wettelijke beperking van 2 uur te vervallen. Meer informatie over de Nederlandse regelgeving? Lees dan onze whitepaper over de arbowetgeving.

 
Tips voor jouw optimale werkplek
Wil je tips over hoe een goede werkplek eruitziet? Bekijk dan eens rustig al onze artikelen en tips die je helpen om een goede werkplek in te richten.
Tips om een goede werkplek in te richten
Documenthouder(s) opnemen in jouw assortiment? Word een BakkerElkhuizen reseller.
Ben je een reseller en wil je een of meeerdere producten in jouw assortiment opnemen?

Meer weten, vragen of suggesties?
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, vul dan ons contactformulier in. We nemen dan vervolgens binnen één werkdag contact met je op.
Bekijk hier alle voordelen die je krijgt als BakkerElkhuizen reseller.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal