Thuiswerken

Naarmate het thuiswerk toeneemt, moeten we ervoor zorgen dat we ook thuis zo comfortabel mogelijk ons werk kunnen doen. Dit helpt ons ongemak en klachten te voorkomen en zorgt ervoor dat we zo productief mogelijk kunnen zijn.

Wij willen je graag helpen om het thuiswerken naar een nog hoger niveau te tillen en hebben hierbij dus ook flink nagedacht hoe dit het beste te kunnen doen.
Thuiswerken
Wat doet thuiswerken met ons brein?
Wat doet thuiswerken met ons brein?

Een tijdje geleden organiseerden we een webinar met Dr. Erik Matser, klinisch Neuropsycholoog, over wat thuiswerken met ons brein doet. Hij nam ons mee in het Smile & sleep gesprek, in een 4-urige werkdag en waarom bewegen zo goed voor ons is.

Lees meer
Wat zegt de wet over thuiswerken?
Wat zegt de wet over thuiswerken?

In de Arbowet komt het begrip thuiswerken niet voor. We kennen wel de term 'plaats onafhankelijke arbeid'. Er geldt hiervoor verplicht arbo-regime. Welke regels er zijn rondom thuiswerken en waar de verantwoordelijkheden liggen van werknemers en werkgever leggen we nu aan je uit. 

Lees meer
Performance management is niet zomaar een jaarlijkse evaluatie
Performance management is niet zomaar een jaarlijkse evaluatie

Zoals de meeste werknemers wil je het goed doen in je job. Om dat te doen, moet je een duidelijk begrip hebben van wat er van je wordt verwacht en moet je kunnen presteren met de tools die je krijgt. Prestaties op het werk gaan niet alleen over je vaardigheden, maar ook over je bereidheid om prestaties te leveren. Wat gebeurt er als je het gevoel hebt dat er meer vermogen in de tank zit of erger. Je verspilt te veel energie om de benodigde prestaties te krijgen.

Lees meer
headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal