Monitorstandaards

Jouw monitor moet zo worden geplaatst dat de bovenkant van het scherm zich op ooghoogte bevindt, anders komt jouw werkhouding in het gedrang. Met onze monitorstandaards kan je jouw monitor ergonomisch positioneren, zodat je gezondheidsproblemen kunt vermijden en comfortabeler kunt werken.

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Ergonomische monitorstandaard voor elke werkplek

BakkerElkhuizen ontwikkelt en levert hoogwaardige monitorstandaarden voor mooiere en gezondere werkplekken. Een onjuist geplaatst beeldscherm veroorzaakt nek- en schouderklachten. Goede monitorverhogers kunnen op exact de juiste hoogte en hoek ingesteld worden.

Comfortabele werkhouding
De monitorstandaards van BakkerElkhuizen helpen nek- en schouderklachten voorkomen en zorgen voor een comfortabele werkhouding. Een optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al, 1998).

Juiste positie monitorstandaard
Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden. Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen.

Zoveel verschillende soorten monitorstandaarden
Onze monitorstandaarden zijn van hoogwaardige kwaliteit en Dutch Design. Dat houdt in dat ze hier ontworpen en geproduceerd worden. We hebben standaarden met en zonder een documenthouder. Ze misstaan niet op je bureau.

Meer weten voor aanschaf?
Wil je meer weten over de aanschaf van de juiste monitorstandaard? Dan kun je contact met ons opnemen. Ook is onze whitepaper over het inrichten van een werkplek leerzaam en bekijk onze video over de juiste kijkhoogte en-afstand.

Wil je tips over hoe een goede werkplek eruitziet? Bekijk dan eens rustig onze 16 tips van een goede werkplek. Je kunt namelijk meer doen dan alleen een goede monitor standaard aanschaffen.


Monitorstandaard verkopen? Word onze reseller.
Ben je een reseller en wil je onze monitorstandaards in je assortiment hebben? Neem dan contact met ons op.

Meer weten, vragen of suggesties?
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, vul dan het formulier in. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.
 

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal