Ergonomische bureaustoelen

Onze bureaustoelen zijn allemaal ontworpen om de ondersteuning te bieden die jouw lichaam nodig heeft tijdens het werk, zodat je gezond en gelukkig blijft en "inspireert tot geweldig werk". Alle stoelen stimuleren beweging tijdens het zitten, bieden comfort, voorkomen rugpijn, en verbeteren jouw focus en productiviteit op het werk. Bekijk onze bureaustoelen en vind de perfecte stoel voor je!

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Ergonomische bureaustoelen
Vaak gaat men pas opzoek naar een nieuwe bureaustoel wanneer er pijn aan rug, nek en/of benen ervaren wordt. Wanneer je een kantoorbaan hebt of veel thuiswerkt, kan het maar zo zijn dat je veel van deze uren zittend op je bureaustoel doorbrengt. Zit je dan op een bureaustoel die niet ergonomisch, te klein of te groot is dan kan het al snel voorkomen dat je pijn gaat krijgen. Met ergonomische bureaustoelen van HÅGworden klachten verleden tijd.

Voordelen van ergonomische bureaustoelen
Ten opzichte van gewone kantoorstoelen kennen ergonomische bureaustoelen een aantal interessante voordelen. Doordat deze stoelen beweging stimuleren verklein je de kans op lichamelijke klachten. De beweging die ontstaat dankzij de ergonomische bureaustoelen, onderbreekt een te statische houding. Wanneer het lichaam geactiveerd is, zullen de spieren minder belast raken en verloopt de doorbloeding op een normale manier. Dat heeft als gevolg dat je minder fysieke ongemakken zult ervaren.

Ergonomische bureaustoelen zorgen tevens voor een betere zithouding. Een goede lichaamshouding zorgt er voor dat je comfortabeler zit op je bureaustoel. Dit voordeel heeft vervolgens weer een positief effect op je arbeidsprestaties. Een goede zithouding leidt ertoe dat je je fitter voelt gedurende het werk. Je fysieke gezondheid is dan ook altijd terug te zien in de prestaties die je levert. Voel je je fit? Dan lever je beter werk, omdat je niet afgeleid bent door eventuele fysieke klachten of ongemakken.
 
Bureaustoel op maat
Wanneer je een bureaustoel op maat wilt kopen is dat het naar ons idee het belangrijkst dat deze goed past. Dat wil zeggen dat deze een goede ondersteuning geeft daar waar nodig en is afgestemd op de maten van de gebruiker. Als je een bureaustoel op maat wilt hebben dan kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen en toebehorende mogelijkheden.
 
  • met een tijdloze uitstraling en ambachtelijke inzichten
  • met gratis werkplekadvies
  • met gratis zitinstructie
Een gecustomizede bureaustoel
Ergonomische bureaustoel tegen rugklachten
In ons assortiment hebben wij veel verschillende bureaustoelen die beweging stimuleren. Onze bureaustoelen kunnen dan ook op maat worden gemaakt doordat deze een grote hoeveelheid instelmogelijkheden hebben. Dankzij deze instelmogelijkheden kunt je de stoel zo instellen dat je ontspannen maar toch actief zit.

Ergonomische bureaustoel kopen
Ondervind je pijn of stijfheid tijdens het zitten? Dan is het tijd om een ergonomische bureaustoel te kopen. In ons assortiment hebben we stoelen die speciaal voor rugklachten zijn. Heb je juist last van nekklachten, ga dan voor onze stoelen tegen nekklachten.

Prijs van een ergonomische bureaustoel
Het kopen van een ergonomische bureaustoel hoeft niet per se veel geld te kosten. Voor een betaalbare ergonomische bureaustoel bent je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende bureaustoelen in verschillende prijscategorieën. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of kom je er niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal