Verlichting

De beste verlichting voor op kantoor of thuis. Ontworpen om de hele ruimte te verlichten met direct en indirect licht. Een mensgerichte verlichting, waarbij de mens centraal staat. Licht dat het natuurlijke verloop van het daglicht simuleert en zorgt voor een evenwichtig dag-en-nachtritme.

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Het juiste licht op het juiste moment
Iedereen heeft een dagritme, dat voor een groot deel bepaald wordt door natuurlijk daglicht. Bij conventioneel kunstlicht ontbreekt deze regelmatige stimulatie door licht en kan de afgifte van hormonen door ons lichaam in de war raken.

EnergyByLight is niet zomaar kunstlicht, het is biodynamisch. Biodynamisch licht bootst de kleurtemperatuur en helderheid na van natuurlijk daglicht dat in de loop van de dag wordt aangetroffen, waarbij het zogenaamde circadiane ritme wordt gecontroleerd. Zo zorgen we voor een uitgebalanceerd dag-nachtritme voor de mens.

Zelfs Seasonal Affective Disorder (SAD) wordt tegengegaan met biodynamisch licht, waardoor we het licht krijgen dat we missen tijdens de donkere wintermaanden. EnergyByLight-weergave van daglicht maakt ons productiever, energieker, beter geconcentreerd en verbetert onze slaap, bedien EnergyByLight eenvoudig met de bijbehorende app om het circadiane ritme in te stellen dat bij je past.

EnergyByLight combineert een perfecte lichtverdeling aan het (thuis)bureau en levert tegelijkertijd biologisch effectieve verlichting. Helpt je ​​concentratie en stelt je in staat efficiënter te werken, zowel op kantoor als thuis. Uitgerust met automatische daglicht- en aanwezigheidssensortechnologie, verblindingsreductieoptieken, zorgt de armatuur voor een gelijkmatige lichtverdeling, niet alleen voor het werkgebied, maar ook voor de omgeving van het bureau.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal