Selecteer uw regio

BakkerElkhuizen BNEEBL EnergyByLight EnergyByLight BakkerElkhuizen BNEEBL EnergyByLight EnergyByLight BakkerElkhuizen BNEEBL EnergyByLight EnergyByLight
EnergyByLight
EnergyByLight combineert een perfecte lichtverdeling op jouw bureau met een biologisch effectieve verlichting.

Het juiste licht op het juiste moment voor meer energie!

Iedereen heeft een dagritme, dat voor een groot deel bepaald wordt door natuurlijk daglicht. Bij conventioneel kunstlicht ontbreekt deze regelmatige stimulatie door licht en kan de afgifte van hormonen door ons lichaam in de war raken.

EnergyByLight is niet zomaar kunstlicht, het is biodynamisch. Biodynamisch licht bootst de kleurtemperatuur en helderheid na van natuurlijk daglicht dat in de loop van de dag wordt aangetroffen, waarbij het zogenaamde circadiane ritme wordt gecontroleerd. Zo zorgen we voor een uitgebalanceerd dag-nachtritme voor de mens.

Zelfs Seasonal Affective Disorder (SAD) wordt tegengegaan met biodynamisch licht, waardoor we het licht krijgen dat we missen tijdens de donkere wintermaanden. EnergyByLight-weergave van daglicht maakt ons productiever, energieker, beter geconcentreerd en verbetert onze slaap, bedien EnergyByLight eenvoudig met de bijbehorende app om het circadiane ritme in te stellen dat bij je past.

EnergyByLight combineert een perfecte lichtverdeling aan het (thuis)bureau en levert tegelijkertijd biologisch effectieve verlichting.
Helpt uw ​​concentratie en stelt je in staat efficiënter te werken, zowel op kantoor als thuis. Uitgerust met automatische daglicht- en aanwezigheidssensortechnologie, verblindingsreductieoptieken, zorgt de armatuur voor een gelijkmatige lichtverdeling, niet alleen voor het werkgebied, maar ook voor de omgeving van het bureau.

Meer weten, vragen of suggesties?


Vul dan het formulier in, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op.
(*) Naam:
Bedrijf:
Telefoon:
(*) E-mail:
Bericht:
 
 
  Velden met (*) zijn verplicht
Productvergelijker (0)
view catalog onlineBekijk catalogus online download pdf catalogDownload catalogus