Muismatten en polssteunen

Muismatten, polssteunen en armsteunen bieden uitstekend ergonomisch comfort en ondersteuning, absorberen elke contactbelasting en beschermen jouw polsen, handen en armen.

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Ergonomische muismatten, armsteunen en polssteunen

Comfortabel werken met een ergonomische muismat, polssteun of armsteun van BakkerElkhuizen. Hoge kwaliteit en ergonomisch verantwoord. Ontwikkeld uit hoogwaardige materialen en gemakkelijk schoon te houden. Goede ergnomische polssteunen en muismatten helpen RSI klachten voorkomen en zorgen voor een comfortabele werkhouding.

Muismat draagt bij aan comfort
Het aanschaffen van ergonomische muis is vaak de eerste stap wanneer je je muisgebruik wilt verbeteren. Maar je kunt vervolgens je muisgebruik nog comfortabeler maken. Je tafel is namelijk vaak koud en veroorzaakt daarmee een slechtere doorbloeding van de hand en pols. Een isolerende muismat voorkomt een koude muishand en draagt daarmee bij aan extra comfort.

De juiste polssteun
Een polssteun helpt bij het in een rechte positie houden van de pols tijdens het typen en kan gebruikt worden om tussendoor even uit te rusten.Een te zachte polssteun kan leiden tot fixatie van de pols, waardoor juiste extra spierbelasting ontstaat. Het is belangrijk om de polsen op de juiste hoogte te brengen, hiermee blijft de polshouding neutraal.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal