Monitorarmen

Optimaliseer jouw schermpositie met onze monitorarmen voor het ideale kijkgedrag en een neutrale houding. Onze monitorarmen kunnen eenvoudig worden versteld om de kijkhoogte, -diepte en -hoek van jouw scherm(en) te verbeteren. Voor de beste en gezondste manier van werken met een scherm.

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

Verbeter je werkhouding met een monitorarm
Monitorarmen zorgen voor meer ruimte op je werkplek en verbeteren de werkhouding. Daarnaast is een monitorarm eenvoudig in hoogte en afstand in te stellen. Zo creëer je met slechts enkele kleine aanpassingen jouw ideale werkplek. En daarnaast bevordert het de comfort en de productiviteit van beeldschermwerkers.

Zoveel verschillende soorten monitorarmen
Een monitorarm kan voor een enkel beeldscherm geschikt zijn, maar er zijn ook armen die 2 of meer beeldschermen eraan kunnen hebben. We hebben verschillende armen in ons assortiment.

Zo hebben we de Space-Arm serie (single, beam dual en dual) in ons assortiment. Deze arm is snel en eenvoudig in te stellen op de juiste hoogte, waardoor deze arm uitermate geschikt is voor flexwerkplekken. Daarnaast is deze arm voorzien van een gasveer-techniek waardoor de monitor snel en eenvoudig traploos instelbaar is. De Space-arm heeft een hoogtebereik van 33-62 cm (bovenkant 19 inch beeldscherm) en een diepte-bereik van 25-58 cm. De Space-Arm is modulair uit te breiden van enkel naar dubbel of triple schermen.
Zelf jouw gewenste monitorarm samenstellen
Daarnaast hebben wij ook de Filex Galaxy monitorarmen serie in in ons assortiment. Wij hebben de zeven meest voorkomende setups in ons assortiment opgenomen. Maar wat als jij je gewenste setup hier niet tussenzit? Nou, dan heb je nu de mogelijkheid om deze helemaal naar eigen wens samen te stellen. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles wat een monitorarm nodig heeft is mogelijk met onze Filex Galaxy Configurator!
 
Stel nu jouw ideale setup samen
Meer weten over een monitorarm?
Wil je meer weten over de aanschaf van de juiste monitorarm? Lees dan onze whitepaper 'Waarom een monitorarm een goede aanvulling op een ergonomische werkplek is' of lees ons artikel:
Met twee beeldschermen werken? Zo doe je dat:
Monitorarmen verkopen? Word onze reseller.
Ben je een reseller en wil je onze monitorarmen in jouw assortiment hebben? 

Meer weten, vragen of suggesties?
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, vul dan ons contactformulier in. We nemen dan binnen één werkdag contact met je op.
Bekijk hier alle voordelen die je krijgt als reseller van BakkerElkhuizen

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal