Safety Screens

Geconcentreerd werken dankzij akoestisch effectief materiaal. De BE Safety Screens zijn gemaakt van geluidsabsorberend PET-vilt, dat niet alleen geluiddempend, maar ook duurzaam is. De Safety Screens passen perfect in elke werkomgeving en combineren een onopvallend design met meer privacy en hygiëne op kantoor.

Neem contact op met onze productexperts

Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw behoeften past?

Contact us

BE Safety Screens
Spatschermen / kuchschermen om te plaatsen voor extra bescherming tegen het coronavirus. We hebben drie verschillende wanden ontwikkeld om ook de 1,5 meter-samenleving op kantoor te kunnen waarborgen door het plaatsen van deze spatschermen. De spatschermen in ons assortiment zijn zeer sterk, duurzaam en 100% recyclebaar.

Waarom spatschermen / kuchschermen?
COVID19 heeft een blijvende invloed op onze kantooromgeving. De norm van “1,5 meter kantoor" vereist hygiëne, discipline, voldoende afstand en veiligheid. Veilig en beschermd werken met de computer wordt essentieel en BakkerElkhuizen ondersteunt je daarbij op een esthetische, hygiënische, betaalbare, duurzame en circulaire manier.

Duurzaam en circulair!
BE Safety screens bestaan uit 100% gerecyclede grondstoffen en zijn volledig recyclebaar: als het ware circulair in het kwadraat. Naast hygiënische bescherming bieden BakkerElkhuizen’s duurzame en circulaire ‘BE Safety screens’ ook audiovisuele privacy door het gebruik van akoestisch materiaal gecombineerd met transparantie.
Hoe een spatscherm / kuchscherm plaatsen?
Plaats een spatscherm eenvoudig en snel tussen bureaus in, zodat deze niet ver uit elkaar gezet hoeven te worden. Deze scheidingsschermen kunnen niet alleen tussen bureaus worden geplaatst, maar ook aan de zijkant van het bureau. Je kunt zelf kiezen wat de medewerker wenst of wat je denkt dat het prettigst werkt voor al je medewerkers op kantoor. Maar het belangrijkste, met deze veiligheidschermen is iedere werknemer goed beschermd achter zijn/haar bureau.
Een U-shape safety screen geplaatst op het bureau
Waarom kiezen voor BE Safety Screens?
1. Gemaakt van gereycled materiaal
BE Safety screens bestaan uit 100% gerecycled ruw PETvilt en de ramen zijn gemaakt van PET-G en daarmee volledig recyclebaar: circulair in het kwadraat als het ware. Aan het einde van de levensduur kun je het product naar ons terugsturen voor een korting, recycling en hergebruik van het materiaal om nieuwe producten te maken.

2. Zacht en toch sterk!
Hoewel het materiaal zacht lijkt, zijn er geen compromissen gesloten voor de vereiste eigenschappen zoals draagvermogen, transparantie en privacy. Deze eigenschappen zijn erg sterk, PET-G is zelfs 5x sterker dan acrylaat!

3. Verhoogt de privacy
Omdat PETvilt een ondoorzichtig materiaal is, hebben gebruikers meer privacy. Indien gewenst zijn alle producten ook leverbaar met transparante, PET-G ramen wat zorgt voor meer betrokkenheid met collega’s.

4. Optimale akoestiek
PETvilt vertoont uitstekende akoestische prestaties. Tegenwoordig vaak gebruikt als akoestisch materiaal om het weerkaatsen van geluid te verminderen en de privacy en concentratie te verhogen.

5. Kabelmanagement
Je hoeft zich nergens zorgen over te maken als er geen kabel management op je bureau beschikbaar is. De BE Safety Screens zijn uitgerust met een paneelborstel in het midden van het achterpaneel om ervoor te zorgen dat kabel management een fluitje van een cent is.

6. Makkelijk schoon te maken
In tegenstelling tot de meeste verwachtingen heeft PETvilt een hoge chemische bestendigheid en kan het, net als PET-G, gemakkelijk met water of een schoonmaakmiddel op basis van alchohol, worden schoongemaakt. Water of schoonmaakmiddel van hoge kwaliteit kan PETvilt of PET-G niet beschadigen. Als er een vlek achterblijft, is het aan te raden deze met een droge doek af te deppen terwijl de PETvilt nog nat is. Niet wrijven! Wrijven kan het materiaal beschadigen.

7. BE Safety Screens zijn eenvoudig te installeren
De BE Safety Screens zijn spatschermen die eenvoudig uit te klappen zijn en gemakkelijk en snel op het bureau geplaatst kunnen worden. Een aantal klemmen (afhankelijk van het product) zorgen ervoor dat het BE Safety Screen op zijn plaats blijft.

8. Brandveiligheid
Onze PETvilt producten en PET-G ramen zijn niet licht ontvlambaar, zeker in vergelijking met acrylaat. Met onderstaande ontvlambaarheidsklassen beschouwen we onze producten als veilig in de kantooromgeving.

9. Standaard en optionele kleuren
BE Safety Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben standaard lichtgrijs en groen in ons assortiment. Voor andere kleuren werken wij graag met je samen. Zo is het ook mogelijk om deze schermen aan te bieden in je bedrijfskleuren.
Spatscherm / kuchscherm kopen?
Wil je meer weten over de verschillende soorten spatschermen en hun mogelijkheden? Of wil je een BE Safety Screen kopen en je wilt advies welke geschikt is voor jouw werkplek(ken)? Neem dan contact met ons opwe helpen je graag verder.

Spatschermen verkopen? Word onze reseller.
Ben je een reseller en wil je onze BE Safety Screens in je assortiment hebben? 
Bekijk hier alle voordelen die je als reseller van ons krijgt

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal