Aeris Muvman

Zit, sta, beweeg. Doe alles tegelijk.

Aeris Muvman

De Aeris Muvman combineert bewegend zitten en staan en bevordert zo intuïtieve houdingsveranderingen.

De stoel ontlast de benen en zorgt voor een rugvriendelijke en rechte werkhouding. Hij is in hoogte verstelbaar, heeft een stabiele voet en is met zijn geïntegreerde handgreep draagbaar. De Muvman stoel helpt tegen vermoeidheid tijdens het staan of stijf zitten. Deze stoel kan op verschillende werkplekken worden gebruikt en zorgt voor een goede zithouding voor iedereen, overal.

Een goede gezondheid berust op een goede houding.

De flexibele centrale kolom van de ergonomische staande stoel maakt constante microbewegingen mogelijk die de tussenwervelschijven soepel houden. Het scharniergewricht van de stoel bevindt zich dicht bij de vloer om ervoor te zorgen dat je rechtop blijft staan - ongeacht de manier waarop je beweegt.

Voor iedereen.

Geen enkele andere sta-op-stoel laat zo'n grote variatie in hoogteverstelling toe. Het maakt niet uit wat jouw lichaamslengte is of de hoogte van het werkblad waarop je werkt, met de Muvman is het altijd mogelijk om op de stoel te zitten of te leunen. Posities kunnen eenvoudig worden aangepast aan jouw behoeften. De easy-touch knoppen zijn geïntegreerd in de zitting van de Muvman, zodat de hoogte snel en naadloos kan worden ingesteld. Deze versie van de Aeris Muvman is geschikt voor de meeste van onze klanten met een zithoogte van 510 tot 840 mm.
Maximale bewegingsvrijheid.
Het bewegingsgewricht van de Muvman dicht bij de grond maakt beweging in alle richtingen mogelijk en ondersteunt een optimale zit- of stahouding ten opzichte van het werkoppervlak.
 
Bevordert de bloedsomloop.
De zitting van de stahulp is convex en heeft een flexibele voorrand om een rechte zithouding te bevorderen. Deze Flexone-technologie vermijdt drukpunten en zorgt voor een vrije bloedcirculatie.
Stabiel en draagbaar.
Dankzij de antislip rubberen onderkant heeft deze sta-op-stoel een stabiele voet die elke zit- en sta-positie ondersteunt en een veilige houvast garandeert. Door zijn lichte gewicht en een geïntegreerde handgreep is de Muvman zeer draagbaar.
Ontwerp.
De bekleding van deze stoel bestaat uit een klassieke wollen stof die gekenmerkt wordt door zijn monochrome elegantie. De stof is uiterst slijtvast en ideaal voor intensief gebruik. De zitting en ook de kolom zijn in zwart uitgevoerd. De stevige voet is voorzien van anti-slip rubber. Dit geeft een veilige houvast, zelfs in woelige tijden, en beschermt de vloer tegen krassen.
bakkerelkhuizen
Past in iedere ruimte.
De Muvman stoel kan gebruikt worden in een enkel kantoor of open werkruimte. De sta-op stoel kan gebruikt worden aan in hoogte verstelbare bureaus, in vergaderruimtes of open werkruimtes. Overal waar veelvuldig wordt afgewisseld tussen zitten en staan, bijvoorbeeld als sta-stoel aan de balie, in het thuiskantoor en in de keuken. De Aeris Muvman sta-op-stoel is een allrounder.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal