Aeris Swopper

De bureaukruk waarmee je in beweging blijft

Aeris Swopper

De Aeris Swopper bureaustoel is ideaal voor langdurig en geconcentreerd zitten op kantoor of thuiskantoor.

Zijn beweging in alle drie dimensies (voorwaarts, verticaal en zijwaarts) versterkt de rug, bevordert een rechte zithouding, verhoogt de concentratie en zorgt ervoor dat u zich fitter en gelukkiger voelt. De Swopper is verkrijgbaar met een glijvoetring of een voetring met zwenkwielen (harde of zachte wielen) en de zithoogte is instelbaar tussen 450 en 590 mm. Stil zitten op de Aeris Swopper stoel, en toch kunnen bewegen. De bewegingen leiden tot steeds wisselende zitposities wat rugklachten voorkomt. Dit geeft de stoel een onovertroffen voordeel.

Train terwijl je zit

Met de Swopper stoel kan je zijdelings sporten. De Swopper bureaustoel bevordert de vrije beweging van het lichaam tijdens het zitten. Je kunt dieper ademen wat jouw bloedsomloop en stofwisseling stimuleert. Je voelt zich automatisch alerter en verbrandt meer calorieën, dankzij het dynamische zitten.

Houdt ligamenten en gewrichten fit.
Actief-dynamisch zitten op de Swopper houdt de gewrichten voortdurend in beweging. Dit bevordert de vorming van synovia, verstevigt ligamenten en pezen en voorkomt gewrichtsaandoeningen.

Houd je rug tevreden
Dankzij de echte Aeris 3D-technologie volgt deze stoel de bewegingen in alle 3 de richtingen: voorwaarts, zijwaarts en zelfs verticaal. Het unieke vermogen van de stoel om op en neer te bewegen, het zogenaamde verticaal zwaaien of "swopping", simuleert de natuurlijke compressie van de wervelkolom tijdens het lopen of rennen. Door op deze manier te zitten, worden jouw rugspieren en tussenwervelschijven gevoed en fit gehouden - in plaats van in elkaar te zakken op een rugleuning.

Optimale stabiliteit

De voet van de ergonomische bureaustoel is uiterst kantelbestendig en stabiel. De voetring is verkrijgbaar met harde of met zachte wielen of met een voetring met glijders.

Convexe vorm

De convexe zitting van de Aeris Swopper is zeer comfortabel en bevordert een vrije en rechte zithouding. Het voorkomt vasculaire stuwing aan de onderzijde van jouw dijen. Bewegend zitten stimuleert de actieve bloedcirculatie tot in het hart en gaat eventuele veneuze stoornissen tegen. Het is de ideale stoelbekleding en -vorm voor op kantoor.

Ideale stoelbekleding.
De zitting van de Swopper stoel is bekleed met microvezel en is praktisch onverwoestbaar. De zachte textuur is aangenaam om aan te raken, anti-slip en duurzaam. Het maakt deze Aeris Swopper gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en veelzijdig.
Type veer
De Swopper heeft de standaard veer ingebouwd. Deze veer is geschikt voor de meeste klanten. Hij is geoptimaliseerd voor een lichaamsgewicht van 50 tot 120 kg. De veerspanning van de kruk en daarmee de verticale beweging is individueel instelbaar op jouw lichaamsgewicht- De zijwaartse flexibiliteit van de Swopper is ook instelbaar volgens jouw voorkeur. De zithoogte is onbelast tussen 520 en 660 mm, en belast 450 tot 590 mm. De gasdrukveer van de Swopper biedt je een traploze hoogteverstelling.

Geen gebogen houding meer.
Het lage draaipunt en de veer van de bureaustoel zorgen ervoor dat je actief zit. Zelfs wanneer je voorover leunt, blijft jouw rug recht zonder dat je jezelf extra hoeft in te spannen.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal