Basic 950

Met de hand verstelbare voetsteun, die een goede steun voor jouw voeten biedt.

Basic 950
De voetensteun Basic 950 biedt voor elke werkplek de optimale ondersteuning voor voeten en benen. Met deze voetensteun heb je altijd de juiste houding voor jouw voeten. Je kunt de voetensteun Basic 950 gemakkelijk met jouw hand in hoogte verstellen en de ideale positie kiezen. Deze voetensteun is gemaakt van hoogwaardig robuust materiaal en belooft stabiliteit. Verbeter jouw bloedsomloop, verminder problemen met jouw onderrug en krijg een betere houding met de Basic 950 voetensteun.

Gezonde houding.

Zorg voor een comfortabele zithouding tijdens het computerwerk. Met de voetensteun Basic 950 heb je een stabiele steun voor jouw voeten. Zo gaan jouw benen niet hangen en verminder je de druk op jouw benen. Je neemt automatisch een gezondere en rechtere houding aan en vermindert lichamelijke ongemakken. Vanaf nu werk je gegarandeerd productiever met behulp van de Basic 950 voetsteun.

Ergonomische achtergrond

Elke beeldschermwerkplek moet perfect op de gebruiker zijn afgestemd om gezond en ergonomisch te kunnen werken. Dit betekent dat de bureaustoel idealiter moet zijn afgestemd op de persoon die erop zit. Daarnaast is de optimale bureauhoogte een basisvoorwaarde voor een ergonomische zithouding. In situaties waarin dit niet mogelijk is, kunnen voetsteunen helpen om een evenwicht te creëren tussen de vloer en de hoogte van de tafel. Op die manier draagt een voetensteun bij tot een betere ergonomische zithouding.
bakkerelkhuizen
De juiste hoogte.
Jouw bureau is niet in hoogte verstelbaar en te hoog voor jou? Je hebt jouw stoel versteld, maar nu hangen jouw benen ongemakkelijk? De Basic 950 voetensteun kan problemen met onvoldoende hoogteverstelling van het bureau of de bureaustoel oplossen. Met deze voetensteun gaan jouw benen niet hangen en wordt jouw bloedsomloop niet afgesneden. De Basic 950 voetsteun biedt een stabiele ondersteuning voor jouw voeten en dit helpt bij het aannemen van een goede zithouding tijdens het computerwerk.
Verschillende werkplekken.
De Basic 950 voetensteun biedt een goede ondersteuning voor voeten en benen op elke werkplek, vooral op plaatsen waar je de hoogte van jouw bureau of tafel niet kunt veranderen. Onder het bureau op kantoor, ter ondersteuning van kinderstoelen, kassastoelen of laboratoriumstoelen en voor elke andere werkplek om te voorkomen dat voeten gaan hangen. Deze voetensteun is ook ideaal voor werkplekken die door verschillende mensen worden gebruikt.
Robuust ontwerp.
Met een platform van 420 mm x 320 mm biedt de Basic 950 voetsteun voldoende ruimte voor alle voetafmetingen. Het voorgevormde voetplatform garandeert een minimale slip en stabiliteit. De antislipdoppen voorkomen dat de voetensteun zelf verschuift. Dankzij het open frame kan de voetensteun dicht tegen de stoel worden geplaatst zonder dat hij de basis van de stoel belemmert. Deze voetensteun is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en slagvaste kunststof (ABS). Ook verkrijgbaar in ESD-uitvoering. Een duurzame voetsteun voor een goede bloedcirculatie en een gezonde manier van werken.

Snelle installatie.

De Basic 950 voetsteun kan in een paar seconden gemakkelijk worden versteld. Het instelbare hoogtebereik ligt tussen 30 mm en 195 mm. Stel eenvoudig handmatig jouw optimale hoogte en hoek in. Met de gebruiksvriendelijke verstelling plaats je de voetensteun in een handomdraai op de juiste hoogte en in de juiste hoek.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal