Basic 952

Gemakkelijk te verstellen met de voeten voor een optimale ondersteuning van voeten en benen.

Basic 952
De Basic 952 voetsteun houdt jouw voeten in een ergonomische positie heerlijk op de grond, voor een betere bloedcirculatie. Dit bevordert een betere lichaamshouding en meer comfort tijdens jouw werkdag. Stel de optimale hoogte en hoek van de voetensteun eenvoudig in met jouw beide voeten. Jouw voeten hebben een goede grip op de voetensteun, dankzij het anti-slip materiaal. De Basic 952 voetensteun is een duurzame en stabiele voetensteun gemaakt van hoogwaardige materialen. Met de ideale hoogte en hoek van jouw voeten geniet je van een betere bloedcirculatie en dit heeft een positieve invloed op jouw gezondheid en welzijn.

Ergonomische lichaamshouding.

De Basic 952 voetsteun brengt jouw voeten en benen op de juiste hoogte en in de juiste hoek. De voetsteun wordt op een ideale hoogte gebracht en voorkomt onnodig hangen van jouw benen en voeten in de lucht. Met deze opstelling kan je in een gezondere houding werken en lichamelijke ongemakken verminderen. De Basic 952 voetsteun zal je helpen productiever en comfortabeler te werken tijdens het computerwerk.

Ergonomische achtergrond

Elke beeldschermwerkplek moet perfect op de gebruiker zijn afgestemd om gezond en ergonomisch te kunnen werken. Dit betekent dat de bureaustoel idealiter moet zijn afgestemd op de persoon die erop zit. Daarnaast is de optimale bureauhoogte een basisvoorwaarde voor een ergonomische zithouding. In situaties waarin dit niet mogelijk is, kunnen voetsteunen helpen om een evenwicht te creëren tussen de vloer en de hoogte van de tafel. Op die manier draagt een voetensteun bij tot een betere ergonomische zithouding.
bakkerelkhuizen
Optimale hoogte en hoek.
Het hoogteverstelbereik van de Basic 952 voetsteun is 80 mm tot 290 mm. De kantelhoek is instelbaar tussen 0° en 48°. Het is bekend dat voetsteunen de bloedsomloop bevorderen als ze zo zijn ingesteld dat de voet op natuurlijke wijze wordt gekanteld. Kies de juiste hoogte en hoek voor jou en werk in een comfortabele positie.
Geschikt voor verschillende werkplekken.
De Basic 952 voetensteun is een ideale voet- en beensteun voor verschillende werksituaties. Je  kunt hem overal gebruiken om de onvoldoende hoogteverstelling van een tafel of stoel te compenseren. Of je de voetensteun nu gebruikt aan jouw gedeelde bureau op kantoor, bij de kassa in de supermarkt, in een laboratorium of op jouw thuiskantoor, je kunt hem overal eenvoudig gebruiken om jouw voeten op de voetensteun te houden terwijl jouw benen horizontaal op de voetensteun plaatst.
Gemaakt van hoogwaardig, sterk materiaal.
Deze oersterke voetensteun is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en slagvaste kunststof (ABS) en is geschikt voor veeleisend, langdurig gebruik. Het platform is 420 mm x 315 mm groot en het oppervlak is antislip, zodat je jouw voeten in de meest comfortabele positie kunt plaatsen zonder dat ze wegglijden. De Basic 952 voetsteun past in elke werkomgeving en garandeert een ergonomische houding tijdens het werk voor meer comfort.

Eenvoudige installatie.

De Basic 952 voetsteun kan in een paar seconden eenvoudig worden versteld. Je hoeft alleen maar vanuit zittende positie met jouw beide voeten de hoogte in te stellen. De stabiele standaard en de anti-slip voetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkhouding voor jouw voeten.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal