BE Flexible Dual

Eenvoudig te installeren, verstelbaar en een levenslange garantie: dit is onze beste monitorarm!

BE Flexible Dual

Dubbel zo ergonomisch, dubbel zo efficiënt

Deze dual monitorarm optimaliseert je werkplek door plaats te bieden aan twee monitoren, waardoor je ergonomisch en efficiënt te werk gaat. De BE Flexible Dual, uitgerust met de meest geavanceerde innovaties, is niet alleen snel en moeiteloos te installeren, maar bestaat ook nog eens uit 72% gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar. Creëer jouw ultieme werkplek met gemak.
Eenvoudig en snel te installeren
Ben je op zoek naar een dual monitorarm die zonder gedoe geïnstalleerd kan worden? De BE Flexible Dual is de ideale oplossing. Ontworpen met minimale onderdelen, installeer je beide armen eenvoudig met één inbussleutel. De inbussleutel is na gebruik makkelijk op te bergen bij de klem van de monitorarm.

Vermijd het ongemak van onder het bureau te moeten duiken dankzij onze innovatieve top-down installatie met een klem of bolt-through. Voorkom rugpijn en bevorder ergonomisch werken met een installatieproces dat niet meer dan een aantal minuten van je tijd vraagt.
 

Aan ieders voorkeuren aan te passen

De BE Flexible Dual maakt het afstemmen op je persoonlijke voorkeuren moeiteloos met zijn geavanceerde technologieën;
 

Levenslange garantie met de mechanische veer

Elk van de twee armen is voorzien van een mechanische veer, deze gaan een stuk langer mee dan een gasveer die in veel andere monitorarmen te vinden is. De mechanische veer zorgt ervoor dat de monitorarm zijn accuratesse door de jaren heen behoudt en dat er geen kracht verloren gaat. We zijn er zeker van dat de BE Flexible een lange levensduur heeft en daarom kunnen wij ook op dit product onze levenslange garantie geven, tegenover gasveer monitorarmen waar we dat niet kunnen.

Eenvoudige spanningsaanpassing

Met een draaiknop aan het einde van elke monitorarm pas je de veerspanning eenvoudig aan, compleet met audiofeedback voor de perfecte instelling.

Duidelijke Gewichtsindicator

De BE Flexible is voorzien van een handige gewichtsindicator. Geen giswerk meer, je kan met behulp van deze gewichtsindicator het gewicht van jouw scherm perfect instellen. De monitorarm kan een gewicht dragen van 2 tot 10 kg.
bakkerelkhuizen

Duurzame materialen

Ontwikkeld met onze planeet in gedachten, bestaat de BE Flexible Dual voor 72% uit gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. De verpakking waarin de BE Flexible zit is ook erg duurzaam, deze is 100% recyclebaar en bevat geen plastic.
 

Geïntegreerd kabelbeheer

Aan de onderkant van de monitorarmen zit een discrete ruimte waar je de kabels in kan laten verdwijnen. Bovenop de BE Flexible zit een clip waar je de kabels achter kunt hangen. Zo heb je geen rommelige kabels achter je scherm hangen maar zijn ze netjes opgeborgen.

Gestroomlijnd ontwerp

Met een esthetisch aantrekkelijker ontwerp dan andere monitorarmen, is de BE Flexible beschikbaar in Dark Grey, Black, en White, met de kenmerkende BakkerElkhuizen Signal Yellow accenten.

Ergonomische achtergrond

In meerdere studies is gevonden dat het gebruik van twee of meer schermen kan leiden tot substantiële verbetering van de prestatie (University of Utah, 2008;Colvin et al., 2004; Czerwinski et al, 2003).

Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden. Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen. Deze optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998).
Max. grootte scherm
Per monitorarm kan er maximaal een flatscreen van 17 - 35 inch worden opgehangen.
Max. draagvermogen
Het draagvermogen per monitorarm zit tussen de 2 - 10kg. 
Scherm rotatie
Het scherm aan de monitorarm kan 360 graden draaien.  
Hoogte
De BE Flexible kan in hoogte versteld worden tussen 126 - 485mm.
Kantelen
Het scherm wat aan de monitorarm hangt kan gekanteld worden tot 180 graden.
Diepte
De maximale diepte van de BE Flexible is 582mm.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal