BE Flexible Single

Snelle installatie, makkelijk in te stellen en met levenslange garantie is dit de beste monitorarm die er is!

BE Flexible Single

De monitorarm op zijn best

De BE Flexible is zoals een monitorarm hoort te zijn, snel en erg gemakkelijk te installeren, voorzien van de nieuwste innovatieve technieken en bestaat ook nog eens voor 72% uit gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar! Alles wat je nodig hebt voor jouw ideale werkplek inrichting.
Snel en gemakkelijk te installeren
Ben je op zoek naar een monitorarm die enorm snel en gemakkelijk te installeren is, dan is de BE Flexible de perfecte arm voor jou. De monitorarm bestaat uit slechts een paar onderdelen, die met één inbussleutel geïnstalleerd en afgesteld worden. De inbussleutel is na gebruik makkelijk op te bergen bij de klem van de monitorarm.

Met de BE Flexible hoef je niet onder je bureau te kruipen en de monitorarm vanaf de onderkant te monteren. De montage gaat eenvoudig via de bovenkant door middel van de top-down installatie met een klem of bolt-through. Op deze manier voorkom je rugpijn bij het installeren van de monitorarm, en dat is ook ergonomisch denken!

Het installeren van de BE Flexible is erg vlug gedaan, de arm is met behulp van het bijgeleverde eenvoudige instructieboekje snel op te zetten. De installatie zal je niet langer dan een paar minuten duren! 

Simpel af te stellen op jouw persoonlijke voorkeuren

Doordat deze monitorarm voorzien is van de meest innovatieve technieken die er zijn, wordt het jou erg gemakkelijk gemaakt om alles snel en precies af te stellen op jouw persoonlijke voorkeuren.

Levenslange garantie met de mechanische veer

De BE Flexible is voorzien van een mechanische veer, hierdoor behoudt de monitorarm zijn accuratesse door de jaren heen en gaat er geen kracht verloren. Een mechanische veer gaat veel langer mee dan een gasveer die in veel andere monitorarmen te vinden is. Deze monitorarm voldoet dan ook perfect aan onze maatstaven om levenslange garantie te geven tegenover gasveer monitorarmen waar we dat niet kunnen.

Makkelijk gewicht af te stemmen

Het instellen van de mechanische veer is erg gemakkelijk. Aan het uiteinde van de monitorarm zit een handige draaiknop, mét geluidsfeedback, waarmee je de spanning van de veer kan aanpassen. Click and go!

Gewichtsindicator

De BE Flexible is voorzien van een handige gewichtsindicator. Nooit meer ruzie met het instellen van jouw beeldscherm want je weet precies op welke stand je de gewichtsinstelling moet zetten zodat jouw scherm perfect blijft hangen. De monitorarm kan een gewicht dragen van 2 tot 10 kg.
bakkerelkhuizen

Duurzaam

Duurzaamheid is iets wat wij erg belangrijk vinden, zo is ook deze monitorarm met dat in gedachte ontwikkeld. De BE Flexible bestaat voor 72% uit gerecycled materiaal en is voor 100% recyclebaar. De verpakking waarin de BE Flexible zit is ook erg duurzaam, deze is 100% recyclebaar en bevat geen plastic.
 

Geïntegreerd kabelmanagement

Aan de onderkant van de monitorarm zit een handige verstopplek waar je jouw kabels in kan laten verdwijnen. Aan de bovenkant van de BE Flexible zit een clip waar je de kabels achter kunt hangen. Zo heb je geen lelijke kabels achter je scherm hangen maar zijn ze netjes opgeborgen.

Design

Vergeleken met andere monitorarmen in de markt heeft de BE Flexible een slanker en vriendelijker ontwerp. Hij is in de kleuren Dark Grey, Black en White verkrijgbaar. Allemaal hebben ze de BakkerElkhuizen Signal Yellow knipoog in de vorm van de kabelclip. 

Ergonomische achtergrond

Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden. Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen. Deze optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998).
Max. grootte scherm
Per monitorarm kan er maximaal een flatscreen van 17 - 35 inch of een curved scherm van 17 - 32 inch worden opgehangen.
Max. draagvermogen
Het draagvermogen per monitorarm zit tussen de 2 - 10kg.
Scherm rotatie
Het scherm aan de monitorarm kan 360 graden draaien. 
Hoogte
De BE Flexible kan in hoogte versteld worden tussen 126 - 485mm.
Kantelen
Het scherm wat aan de monitorarm hangt kan gekanteld worden tot 180 graden.
Diepte
De maximale diepte van de BE Flexible is 582mm.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal