BE Safety Screen U Acrylic

Geconcentreerd werken dankzij akoestisch effectief materiaal.

BE Safety Screen U Acrylic

Met de BE Safety Screens creëer je jouw eigen persoonlijke stiltezone op kantoor.

De BE Safety Screens zijn gemaakt van geluidsabsorberend PET-vilt, dat niet alleen geluiddempend is, maar ook duurzaam. De schermen bieden visuele privacy zonder je volledig af te sluiten. Dit BE Safetyscreen heeft u-vorm met acrylaat vensters. De BE Safety Screens bieden een eenvoudige installatie met een breed scala aan maten, opstellingen en bevestigingen die passen bij elk bureau. Uitzonderlijk robuust, eenvoudig te reinigen en een effectieve bescherming tegen druppelinfectie. De BE Safety Screens passen perfect in elke werkomgeving en combineren een onopvallend design met meer privacy en hygiëne op kantoor.

Discreet en toch zichtbaar.

De BE Safety Screens bieden een effectieve manier om jouw privacy te beschermen in open kantoorruimtes. Je kunt kiezen tussen schermen met of zonder acrylaatvensters. Met behulp van de schermen komt ongewenste afleiding zelden in jouw gezichtsveld, waardoor je zich ongestoord kunt concentreren. Tegelijkertijd sluit je jezelf niet volledig af van jouw omgeving. De BE Safety Screens vormen het perfecte evenwicht tussen privacy en gezelligheid in jouw dagelijkse kantoorleven.
Akoestisch effect.
Met de BE Safety Screens kan je in een stillere atmosfeer aan jouw bureau werken. Dankzij de geluidsabsorberende eigenschappen (absorptieklasse B) van het PET-viltmateriaal kan je rustiger werken met minder afleiding. Het akoestisch effectieve materiaal zorgt voor een stille werkomgeving en is bijzonder geschikt voor kantoortuinen. Je kan jezelf verheugen op een lager geluidsniveau en een aanzienlijke verbetering van jouw concentratie wanneer je aan jouw bureau werkt.
Duurzaam materiaal.
De BE Safety Screens zijn gemaakt van PET-vilt materiaal. Dit PET-vilt is gemaakt van gerecycelde plastic flessen. 100% van de schermen bestaat uit gerecycleerd materiaal. De voordelen van PET-vilt materiaal is, dat deze producten zeer robuust zijn, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd, niet licht ontvlambaar (brandklasse van het PET-materiaal is B1.) en je kan ze tot 100% recyclen. Het grijze materiaal maakt van de BE Safety Screens een mooi accessoire op elk bureau, voor de vaste werkplek of het gedeelde bureau.
bakkerelkhuizen
... van de plastic fles tot ons circulaire lijnproduct:
Plastic flessen worden verzameld, versnipperd, en verwerkt tot vlokken. Die worden weer verwerkt tot een granulaat, en daaruit worden PET-viltvellen gemaakt voor onze "Circular-Line-producten". Deze producten kunnen naar ons worden teruggestuurd en gerecycled. Kortom, 100% efficiënt.
Heel eenvoudig te installeren.
Bevestig de BE Safety Screens moeiteloos op jouw bureau met behulp van de meegeleverde bureauklemmen. Schroef de klemmen eenvoudig vast aan jouw tafelblad en de schermen blijven stabiel op het bureau staan. De achterpanelen zijn voorzien van een praktische borstelopening. Dit geïntegreerde kabelbeheer zorgt ervoor dat de kabels geordend zijn en dat jouw bureau er netjes uitziet. Bovendien kan je de BE Safety Screens ook gebruiken voor in hoogte verstelbare bureaus. Zodra de BE Safety Screens aan jouw bureau zijn bevestigd, kan je tijdens het werken eenvoudig wisselen tussen zitten en staan.
Beschermd - gezond - blijf productief.
De BE Safety Screens minimaliseren het infectierisico in kantoortuinen. Ziekteverwekkers worden via de lucht overgedragen door zogenaamde druppelinfectie. De BE Safety Screens bieden de perfecte bescherming tegen deze ziektekiemen. Met behulp van de schermen kunnen in het kantoor circulerende ziekteverwekkers, die mensen direct bereiken, nog wat meer worden afgeschermd. De BE Safety Screens verhogen dus de hygiënebescherming op de werkplek. Tegelijkertijd zijn de schermen eenvoudig te reinigen. PET-vilt is zeer goed bestand tegen chemicaliën en kan net als acryl eenvoudig met water of producten op alcoholbasis worden gereinigd. Minimaliseer het risico op infecties op jouw werkplek en werk in een veiligere kantooromgeving.
Verscheidenheid - Voor elk soort bureau.
De BE Safety Screens zijn verkrijgbaar in drie versies en kunnen naar keuze worden uitgerust met of zonder acrylaatvensters. Je kunt kiezen tussen de U-vorm, de enkele zijwand of de achterwand. Het voordeel van deze variatie is dat je de perfecte oplossing vindt voor jouw individuele kantoorsituatie. Bovendien kan je kiezen uit talloze afmetingen. De meegeleverde standaardklem van de BE Safety Screens is voor tafelbladen met een dikte van maximaal 25 mm (grotere klemmen met een bereik van 12 mm tot 45 mm zijn leverbaar). Zoek eenvoudig het juiste BE Safety Screen inclusief klemmen voor jouw bureau en creëer een stijlvolle, onopvallende verrijking van jouw kantoor.
Duurzaam en dus goed voor het milieu.
De BE Safety Screens zijn 100% recycleerbaar en zijn gecertificeerd met de Standaard 100 van OEKO-TEX®. Met dit duurzame en milieuvriendelijke materiaal willen wij graag een verschil maken voor ons milieu. Wij volgen de "3R's": Verminderen van afval (Reduce), Hergebruiken (Re-use) van producten en Recyclen van materiaal, dit alles volgens het idee van de circulaire economie.
Modern, eenvoudig ontwerp.
Deze Safety Screens worden in Nederland gemaakt en zijn een exclusief Nederlands ontwerp. Het PET-vilt materiaal van de BE Safety Screens geeft jouw werkomgeving een warme en natuurlijke uitstraling. Door het eenvoudige ontwerp zorgen de schermen er niet alleen voor dat je geconcentreerder en beschermd kunt werken, tegelijkertijd draag je bij aan het milieu dankzij het gerecyclede PET-vilt materiaal.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal