Capisco 8106

Biedt eindeloze manieren om te zitten, staan of leunen ...

Capisco 8106
De Capisco stoel is geïnspireerd op de houding van een ruiter. De innovatieve zadelzitting met zijn algehele unieke vorm biedt eindeloze manieren om te zitten, staan of leunen. Deze stoel is gemaakt voor een grotere bewegingsvrijheid, variatie en natuurlijke zithoudingen. Het geeft je een rechtopstaande zithouding en een natuurlijke kromming in je onderrug. Je kunt de HÅG Capisco perfect aanpassen aan jouw individuele behoeften en is de ideale stoel voor in hoogte verstelbare bureaus, omdat je gemakkelijk kunt schakelen tussen zittend en (semi-)staand. Deze speciale vorm stimuleert intuïtieve en natuurlijke beweging van het lichaam en variatie van zithoudingen, wat leidt tot een verbeterde gezondheid en productiviteit.
Wat kan je verwachten van de Capisco 8106?
In Balance-mechanisme®
De werkdag van mensen comfortabeler maken en de hoeveelheid lichaamsbeweging verhogen, is precies wat HÅG met het HÅG in Balance-mechanisme® bevordert. Een HÅG-stoel balanceert het lichaam op een intuïtieve manier en zorgt ervoor dat u correct zit. Balans is het beste startpunt voor beweging. Een centraal kantelpunt (single point tilt mechanism) zorgt ervoor dat je altijd in balans zit. Het is waar de stoel van nature draait en het beste startpunt voor beweging biedt.

De zitting en rugleuning van de stoel zijn onder een vaste hoek met elkaar verbonden. De voorkant van de stoel kantelt naar boven als je naar achteren leunt, dan naar beneden als je naar voren leunt richting je bureau. Dit helpt slingeren te voorkomen, de meest voorkomende bron van rugletsel tijdens het zitten. Het is moeiteloos om naar voren en naar achteren te kantelen met behulp van je benen om je bewegingen te controleren.
Lees meer over het mechanisme

Unieke zadelzitting inspireert tot variatie.

De zadelzitting van de Capisco maakt evenwichtig zitten mogelijk, een zithouding die inspireert tot verschillende houdingen. Het moedigt de gebruiker aan om creatieve zitposities af te wisselen. Voorwaarts, achterwaarts of zijwaarts - de beste zithouding is altijd de volgende. Bij deze houding blijft de lendencurve behouden, zijn de hoeken van de heupgewrichten open en zijn de spieren in evenwicht en ontspannen, zodat de belasting van het lichaam die vaak gepaard gaat met conventioneel zitten, wordt weggenomen.
Meer energie tijdens je werkdag
Het dagelijks leven dwingt ons op natuurlijke wijze te bewegen. Geïnspireerd door de dynamische houding van de ruiter, is de HÅG Capisco ontworpen voor meer bewegingsvrijheid tijdens het zitten. De stoel is gebaseerd op de overtuiging dat geen enkele zithouding ideaal is voor langere perioden en stimuleert daarom frequente beweging en variatie. Je kunt de zithoogte, -diepte, -rughoogte, -achterwaartse kantelspanning en -vergrendelbare kantelverstelling aanpassen, zodat de stoel perfect op jouw individuele behoeften is afgestemd. Deze stoel maakt zitten actief, waardoor je meer energie en flow krijgt in jouw werkdag - of dat nu op kantoor is of thuis. 
Ga op verschillende hoogtes zitten.
De HÅG Capisco heeft een flexibel hoogtebereik en maakt het gemakkelijk om te schakelen tussen zitten, staan en bukken. Er is geen andere bureaustoel die zich zo goed aan verschillende hoogtes aanpast. De Capisco heeft een gasliftmechanisme van 200 mm, waarmee de zithoogte soepel omhoog en omlaag kan worden gebracht tussen 470 en 655 mm. Heb je een lang postuur en wil je een zithoogte tussen 555 en 810 mm, dan adviseren wij de optionele 265 mm lift. Wil je een hogere optie, neem dan contact met ons op. 
Ontwerp en wielen.
De Capisco stoel is verkrijgbaar in de crêpestof Xtreme Camira in zwart, die gemaakt is van 100% post-consumer gerecycled polyester met uitzonderlijke euro-brandbaarheidsprestaties. Extra rek en structuur zorgen voor een onregelmatige, glanzende afwerking. De kleur van het metaal, de lift en het voetstuk is zilver. De wielen van deze stoel zijn in zwart. Je kan kiezen tussen wielen voor harde of zachte vloeren.
  • Harde wielen worden aanbevolen voor zachte vloeren, zoals tapijten en vloerkleden.
  • Zachte wielen worden aanbevolen voor harde vloeren, zoals tegels, laminaat of houten vloerplanken.
bakkerelkhuizen
Past in elke kamer en op elke werkplek.
Door zijn flexibiliteit is de Capisco stoel perfect geschikt voor creatieve vergader- en samenwerkingsruimtes. Door zijn vorm kan je draaien en keren om jouw collega's aan te kijken. Maar ook voor open kantoortuinen, thuiskantoren of gedeelde bureaus is hij altijd een goede keuze, wanneer je graag gezonder en comfortabeler wilt werken.
Jouw stoel op maat
Creëer je eigen, unieke ergonomische bureaustoel met gepersonaliseerde opties, ontworpen door jou. Mix en match accessoires, materialen en kleuren en overleg met onze adviseurs om de stoel te krijgen die het beste past bij jouw behoeften. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding en je krijgt een volledig op maat gemaakt ontwerp dat je verdient.
Neem contact met ons op voor jouw wensen

Gecertificeerd.

De Capisco is bekroond met een Nordic Swan Ecolabel, Möbelfakta, Greenguard en AFRDI Green Tick certificaat dat garandeert dat de stoel voldoet aan strenge duurzaamheids-, kwaliteits- en gezondheidseisen. De stoel is gemaakt van 56% gerecyclede materialen en is recyclebaar voor 90% na gebruik waarvoor de Capisco in 2015 is bekroond met het beste gerecyclede plastic product (BRPP). Daarnaast voldoet deze stoel aan de Europese EN1335 norm, die vastlegt waar een goede bureaustoel aan moet voldoen en ervoor zorgt dat deze bureaustoel een dynamische zithouding kan garanderen die belangrijk is voor de algehele gezondheid en werkprestaties.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal