Capisco 8106

Biedt eindeloze manieren om te zitten, staan of leunen ...

Capisco 8106
De Capisco stoel is geïnspireerd op de houding van een ruiter te paard. De innovatieve zadelzitting met zijn unieke vorm biedt eindeloze mogelijkheden om te zitten, te staan of te leunen. Deze stoel is gemaakt voor een grotere bewegingsvrijheid, variatie en natuurlijke zithoudingen. Het geeft u een rechte zithouding en een natuurlijke kromming in uw onderrug. Je kunt de HÅG Capisco perfect afstemmen op jouw individuele behoeften en het is de ideale stoel voor in hoogte verstelbare bureaus, omdat je gemakkelijk kunt wisselen tussen zitten en staan. Deze speciale vorm stimuleert intuïtieve en natuurlijke beweging van het lichaam en variatie in zithoudingen, wat leidt tot een betere gezondheid en productiviteit.

Ga op verschillende hoogtes zitten.

De HÅG Capisco heeft een flexibel hoogtebereik en maakt het gemakkelijk om te schakelen tussen zitten, staan en bukken. Er is geen andere bureaustoel die zich zo goed aan verschillende hoogtes aanpast. De Capisco heeft een gasliftmechanisme van 200 mm, waarmee de zithoogte soepel omhoog en omlaag kan worden gebracht tussen 470 en 655 mm. Heb je een lang postuur en wil je een zithoogte tussen 555 en 810 mm, dan adviseren wij de optionele 265 mm lift. Wil je een hogere optie, neem dan contact met ons op. 

Unieke zadelzitting inspireert tot variatie.

De zadelzitting van de Capisco maakt evenwichtig zitten mogelijk, een zithouding die inspireert tot verschillende houdingen. Het moedigt de gebruiker aan om creatieve zitposities af te wisselen. Voorwaarts, achterwaarts of zijwaarts - de beste zithouding is altijd de volgende. Bij deze houding blijft de lendencurve behouden, zijn de hoeken van de heupgewrichten open en zijn de spieren in evenwicht en ontspannen, zodat de belasting van het lichaam die vaak gepaard gaat met conventioneel zitten, wordt weggenomen.
Meer energie tijdens je werkdag.
Het dagelijks leven dwingt ons op natuurlijke wijze te bewegen. Geïnspireerd door de dynamische houding van de ruiter, is de HÅG Capisco ontworpen voor meer bewegingsvrijheid tijdens het zitten. De stoel is gebaseerd op de overtuiging dat geen enkele zithouding ideaal is voor langere perioden en stimuleert daarom frequente beweging en variatie. Je kunt de zithoogte, -diepte, -rughoogte, -achterwaartse kantelspanning en -vergrendelbare kantelverstelling verstellen, zodat de stoel perfect op jouw individuele behoeften is afgestemd. Deze stoel maakt zitten actief, waardoor je meer energie en flow krijgt in jouw werkdag - of dat nu op kantoor is of thuis.
Ontwerp en wielen.
De Capisco stoel is verkrijgbaar in de crêpestof Xtreme Camira in zwart, die gemaakt is van 100% post-consumer gerecycled polyester met uitzonderlijke euro-brandbaarheidsprestaties. Extra rek en structuur zorgen voor een onregelmatige, glanzende afwerking. De kleur van het metaal, de lift en het voetstuk is zilver. De wielen van deze stoel zijn in zwart. Je kan kiezen tussen wielen voor harde of zachte vloeren.
  • Harde wielen worden aanbevolen voor zachte vloeren, zoals tapijten en vloerkleden.
  • Zachte wielen worden aanbevolen voor harde vloeren, zoals tegels, laminaat of houten vloerplanken.
bakkerelkhuizen
Past in elke kamer en op elke werkplek.
Door zijn flexibiliteit is de Capisco stoel perfect geschikt voor creatieve vergader- en samenwerkingsruimtes. Door zijn vorm kan je draaien en keren om jouw collega's aan te kijken. Maar ook voor open kantoortuinen, thuiskantoren of gedeelde bureaus is hij altijd een goede keuze, wanneer je graag gezonder en comfortabeler wilt werken.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2022 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal