Creed

De meest gebruiksvriendelijke stoel ter wereld omdat hij zo gemakkelijk te verstellen is met de gouden knop!

Creed
De Creed-stoel combineert klassiek design met slimme functionaliteit, is gebruiksvriendelijk en voorzien van het unieke centre-tilt mechanisme (het zogenaamde HÅG in Balance® mechanisme). Deze stoel volgt instinctief elke posturale verschuiving van de gebruiker, hoe klein ook. De ingenieuze "4-in-1" verstelknop maakt de stoel eenvoudig aanpasbaar aan elke persoon of situatie.
Wat kan je verwachten van de Creed?
Evenwichtige beweging voor uw welzijn.
Kunnen bewegingsvrijheid en positieverandering tijdens het zitten net zo belangrijk zijn als ondersteuning? Zelfs de meest comfortabele zithouding wordt na een tijdje ongemakkelijk. Onze spieren zijn gebouwd voor productief gebruik en zijn niet goed aangepast aan statische belasting. We kunnen uren lopen maar worden na een paar minuten moe als we stil moeten staan.

Het HÅG in Balance-mechanisme® is een kantelmechanisme met één punt dat zorgt voor evenwichtige beweging en stimulerende voetbewegingen voor een betere bloedcirculatie en het aannemen van verschillende zitposities. Wanneer je in balans bent met je HÅG Creed stoel, wordt bewegen moeiteloos. Je benen bepalen hoe je van positie verandert en bewegen wordt een inherent onderdeel van je natuurlijke workflow.

De ingenieuze "4-in-1" aanpassing
Het 4-in-1 verstelwiel dat het je gemakkelijk maakt om de stoel snel aan jouw behoeften aan te passen: zitdiepte, rughoogte en voorwaartse en achterwaartse kantelspanning in één verstelwiel. De hoogte van de rugleuning en de kantelweerstand kunnen ook onafhankelijk worden aangepast.
Lees meer over het mechanisme
Ontwerp.
De stof van deze HÅG Creed stoel heet Xtreme Camira en is een crêpe stof gemaakt van 100% post-consumer gerecycled polyester met uitzonderlijke Euro-brandbaarheidsprestaties. De extra stretch en structuur zorgen voor een onregelmatige, glanzende afwerking. De kleur van deze stof is zwart. De kleur van het metaal is ook zwart, alleen het deel van de lift onder de zitting is zilverkleurig, het onderstel van de voet is van gelakt aluminium en ook zwart. Deze stoel wordt geleverd met zachte vloerwielen, die worden aanbevolen voor harde vloeren, zoals houten vloeren, parket, laminaatvloeren of vooral op tegels en stenen vloeren.
Harde of zachte wielen?
Harde wielen zijn geschikt voor zachte oppervlakken zoals tapijt en vloerkleden, de zachte wielen zijn geschikt voor harde oppervlakken zoals tegels en parket. Kies op basis van jouw vloertype welke wielen het meest geschikt zijn voor je!
 
bakkerelkhuizen
Medium rugleuning.
De Creed stoel 6003 heeft een middelgrote rugleuning van 475 mm. De stoel is gedeeltelijk gestoffeerd en gebogen op een zodanige manier dat de natuurlijke kromming van de wervelkolom wordt ondersteund. Stoelen met een middenachterkant zijn lichter en gemakkelijker voor de ogen in een rommeligere ruimte en zijn geschikt voor kleine kantoren en drukke werkruimten, evenals vergaderruimten of het thuiskantoor. De zithoogte kan via de gasveer tot 150 mm worden aangepast. De armleuningen zijn 3D verstelbaar, wat hoogte, diepte en breedte betekent.
Jouw stoel op maat
Creëer je eigen, unieke ergonomische bureaustoel met gepersonaliseerde opties, ontworpen door jou. Mix en match accessoires, materialen en kleuren en overleg met onze adviseurs om de stoel te krijgen die het beste past bij jouw behoeften. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding en je krijgt een volledig op maat gemaakt ontwerp dat je verdient.
Neem contact met ons op voor jouw wensen
Gecertificeerd.
De HÄG Creed, bestaande uit 56% gerecyclede materialen, heeft een Greenguard Gold certificaat gekregen dat onder andere garandeert dat deze bureaustoel op een duurzame manier is geproduceerd. De Möbelfakta toont aan dat de kwaliteit van de stoel, een lage impact op het milieu en een verantwoorde supply chain gegarandeerd zijn. Daarnaast voldoet deze stoel aan zowel de EN1335 (Europa) als de NPR1813 (Nederland) norm, die vastleggen waar een goede bureaustoel aan moet voldoen. 

Het is ook grondig getest en voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van ANSI-BIFMA, BS 5459 en GS-keurmerk.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal