Creed

De meest gebruiksvriendelijke stoel ter wereld omdat hij zo gemakkelijk te verstellen is met de gouden knop!

Creed
De Creed-stoel combineert klassiek design met slimme functionaliteit, is gebruiksvriendelijk en voorzien van het unieke centre-tilt mechanisme (het zogenaamde HÅG in Balance® mechanisme). Deze stoel volgt instinctief elke posturale verschuiving van de gebruiker, hoe klein ook. De ingenieuze "4-in-1" verstelknop maakt de stoel eenvoudig aanpasbaar aan elke persoon of situatie.

Evenwichtige beweging voor jouw welzijn.

Kan bij het zitten bewegingsvrijheid en verandering van houding net zo belangrijk zijn als ondersteuning? Zelfs de meest comfortabele zithouding wordt na een tijdje ongemakkelijk. Onze spieren zijn gebouwd voor productief gebruik en zijn niet goed aangepast aan statische belasting. We kunnen uren lopen maar worden al na een paar minuten moe als we stil moeten staan. Het HÅG in Balance® mechanisme zorgt voor evenwichtige beweging. Als je in balans bent met jouw HÅG Creed stoel, wordt bewegen moeiteloos. Jouw benen bepalen hoe je van positie verandert en bewegen wordt een inherent onderdeel van jouw natuurlijke werkritme.

HÅG in Balance®: 
Evenwichtige, vloeiende kantelfunctie naar achteren en naar voren.
Middelhoge of hoge rugleuning.
Er zijn twee varianten van de HÅG Creed stoel verkrijgbaar, de Creed stoel 6003 met een middelhoge rugleuning van 475 mm en de Creed stoel 6005 met een hoge rugleuning van 555 mm. Beide modellen zijn gedeeltelijk bekleed en zijn zo gebogen dat de natuurlijke kromming van de wervelkolom wordt ondersteund. Stoelen met een middelhoge rugleuning zijn lichter en minder zichtbaar in een rommelige ruimte en zijn geschikt voor kleine kantoren en drukke werkruimten, maar ook voor vergaderzalen of het thuiskantoor. Stoelen met een hoge rugleuning zijn groter, zwaarder en kunnen het zicht rondom het kantoor belemmeren en zijn geschikt voor ruime kantoren en lange zituren. De zithoogte van beide stoelen kan via de gasveer tot 150 mm worden ingesteld. De armleuningen zijn stabiel.
Meer energie en focus.
De Creed-stoel omarmt het klassieke strakke design, het superieure comfort en de gebruiksvriendelijkheid die mensen van HÅG gewend zijn. Deze stoel heeft een "4-in-1" verstelknop, waarmee je de Creed eenvoudig kunt personaliseren door de zitdiepte, rugleuninghoogte en kantelweerstand te regelen, alles in één simpele beweging. Het HÅG in Balance® bewegingsmechanisme stimuleert de continue beweging van jouw benen terwijl je werkt, waardoor je meer energie en focus heeft.
 
Design.
De stof van deze HÅG Creed stoel heet Xtreme Camira en is een crêpe stof gemaakt van 100% post-consumer gerecycled polyester met uitzonderlijke Euro-brandbaarheidsprestaties. De extra stretch en structuur zorgen voor een onregelmatige, glanzende afwerking. De kleur van deze stof is zwart. De kleur van het metaal is ook zwart, alleen het deel van de lift onder de zitting is zilverkleurig, het onderstel van de voet is van gelakt aluminium en ook zwart. Deze stoel wordt geleverd met zachte vloerwielen, die worden aanbevolen voor harde vloeren, zoals houten vloeren, parket, laminaatvloeren of vooral op tegels en stenen vloeren.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2022 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal