Ergo-Q 160

Een laptopstandaard met veel stabiliteit, kwaliteit en kracht.

Ergo-Q 160
Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal in meerdere lagen maakt hem zeer stabiel en onverwoestbaar. Een compact formaat, magneetsluiting en een zeer gering gewicht maken de laptopstandaard bij uitstek geschikt voor mobiel werken. De Ergo-Q 160 is geschikt voor vrijwel elk formaat laptop (tot 17 inch) en werkt ook voor tablets en mobiele schermen. Een snelle setup is gegarandeerd, met vijf niveaus voor de hoogte-instelling. Voortaan werk je in een gezondere houding met de Ergo-Q 160 laptopstandaard en til je je laptopscherm op tot de optimale hoogte en kijkhoek.

Zet het gewoon op.

De Ergo-Q 160 kan in een paar seconden worden opgezet. Vouw hem uit en plaats eenvoudig het verbindingsstuk, dat is gemaakt van het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal, in een van de vijf sleuven. De zeer stabiele standaard en de anti-slip voetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling voor jouw laptop op elk oppervlak.
 
  • Stel jouw laptopscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.).

Wettelijke vereisten
De laptop is niet geschikt voor langer gebruik zonder externe apparatuur. Als de laptop langer dan twee uur achtereen wordt gebruikt, zijn externe apparaten nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om langdurig comfortabel en productief met een laptop te kunnen werken, zijn een laptopstandaard, een externe muis en een extern toetsenbord dus onontbeerlijk. Als je een externe monitor gebruikt en het laptopscherm op dezelfde hoogte plaatst, kunnen beiden ook als dubbel scherm worden gebruikt
(bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1).

Hoogwaardig aluminium sandwichmateriaal in de trendkleur donkergrijs.

Het hoogwaardige aluminium sandwichmateriaal van de Ergo-Q 160 is lichter dan aluminium en tegelijkertijd beter bestand tegen deuken. De Ergo-Q 160 bestaat uit een dunne en een dikke laag aluminium sandwichmateriaal. Deze speciale samenstelling maakt hem buitengewoon stabiel en onverwoestbaar. Het open ontwerp van de laptopstandaard biedt voldoende ventilatieruimte, zodat jouw laptop koel blijft.
 
  • Het donkergrijze design met een mat oppervlak van de Ergo-Q 160 is modern en elegant.
  • En is een absolute blikvanger voor elke werkplek.
Kies jouw hoogte.
De Ergo-Q 160 heeft een hoogte-verstelbereik van 110 mm tot 180 mm. Kies een van de vijf niveaus en stel de voor jouw optimale hoogte in. Het voordeel is, dat dit product geschikt is voor iedereen, ongeacht jouw lengte! Met de juiste hoogte van het beeldscherm werk je in een correcte werkhouding met minder pijn, en dat maakt je productiever dan ooit.
Opvouwbaar. Compact. Mobiel.
De Ergo-Q 160 is perfect voor mobiel beeldschermwerk, bijvoorbeeld bij thuiswerken, tijdens een vergadering op kantoor, bij een klant of onderweg daar naartoe, in een bibliotheek of café, of gewoon overal waar je laptopwerk kunt doen. Met een opgevouwen afmeting van 215 x 266 x 8 mm en een gewicht van slechts 265 gram is deze laptopstandaard supercompact, -dun en -licht. Je kunt deze laptopstandaard dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen, want hij past in elke rugzak of laptoptas en dankzij zijn gewicht merk je niet eens dat je hem bij je hebt. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat hij opgevouwen blijft. De bijgeleverde milieuvriendelijke beschermhoes zorgt ervoor dat de laptopstandaard beschermd is tijdens transport.
 
bakkerelkhuizen
Laptopwerk is nog nooit zo gezond geweest.
Wil je lichamelijk ongemak verminderen en voorkomen, en tegelijkertijd productiever werken met jouw laptop? Ga dan aan de slag met de Ergo-Q 160 en buig nek en rug niet langer "in het beeldscherm". Met behulp van een laptopstandaard breng je je laptopscherm op de juiste hoogte, hoek en afstand, en leidt automatisch tot het aannemen van een gezondere werkhouding.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal