Ergo-Q 220

Een laptopstandaard inclusief documenthouder om overal mee te werken. Het hoogwaardige Hylite aluminium is een zeer licht materiaal, zodat je hem gemakkelijk met je meeneemt.

Ergo-Q 220

Gemakkelijk opzetten.

De Ergo-Q 220 kan eenvoudig worden uitgeklapt en in een paar seconden worden opgezet. Steek de ronde hoogte-verstelling in een van de vijf sleuven en stel de optimale hoogte in. Nu kun je de laptop gemakkelijk achter de geïntegreerde documenthouder plaatsen. De stabiele standaard en de antislipvoetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling op elk oppervlak.

Ergonomische achtergrond

Uit studies in Zweden en Nederland blijkt dat het werken met een BakkerElkhuizen ergonomische laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en muis zorgt voor een 17% hogere productiviteit.

De zithouding verbetert daarbij significant. De belasting van de nek neemt met 32% af en het comfort verbetert met 21% (Lindblad, 2002). De onderarmen bevinden zich daarbij in een meer neutrale positie en lichamelijke klachten nemen duidelijk af (Boersma,2002).
bakkerelkhuizen
Gemaakt van materiaal van zeer hoge kwaliteit. Hylite aluminium.
Dit materiaal heeft vele voordelen. Het is gemakkelijk schoon te maken, zeer bestendig tegen krassen en deuken, en daarom een zeer duurzaam product voor vele, vele jaren. Tegelijkertijd is Hylite aluminium een zeer licht gewicht materiaal, waardoor het perfect is voor gebruik bij mobiel werken. Het zilverkleurige ontwerp van de Ergo-Q 220 ziet er zeer aantrekkelijk uit op jouw werkplek en past tegelijkertijd in elke werkomgeving! Een praktische en toch stijlvolle laptopstandaard.
Opvouwbaar. Compact. Mobiel.
De Ergo-Q 220 is ideaal voor mobiel beeldschermwerk. Of je de laptopstandaard nu op kantoor, in openbare ruimtes of thuis gebruikt, je kunt hem overal gebruiken waar je laptopwerk kunt voorstellen. Met een opgevouwen afmeting van 230 x 310 x 9 mm en een gewicht van slechts 430 gram is deze laptopstandaard compact, dun en licht. De Ergo-Q 220 is gemakkelijk mee te nemen en past in elke tas. De perfecte metgezel als je onderweg bent.

Geïntegreerde documenthouder.

Wil je jouw documenten of de informatie op jouw digitale apparaten beter leesbaar maken? Maak dan gebruik van het licht hellende oppervlak van de Ergo-Q 220 en plaats jouw documenten en digitale apparaten centraal voor je. Met behulp van de documenthouder kun je jouw documenten en apparaten tussen jouw externe toetsenbord en beeldscherm plaatsen en onnodig draaien van de nek voorkomen. Zo blijf je ’inline’ werken en ontlast je nek en ogen.
bakkerelkhuizen
Optimale hoogte.
Het hoogte-verstelbereik van de Ergo-Q 220 is 110 tot 240 mm en kan in 5 niveaus worden ingesteld. Kies de, voor jouw, juiste hoogte en werk in een comfortabele houding, zodat je lichamelijke ongemakken vermijdt.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal