Ergo-Q 260

Het hoogwaardige Hylite aluminium maakt hem zo licht en mobiel als geen ander. De Ergo-Q 260 met uitklapbare, geïntegreerde documenthouder is in no-time opgezet!

Ergo-Q 260

Snelle setup.

De Ergo-Q 260 kan gemakkelijk worden uitgeklapt en in een paar seconden worden opgezet. Steek simpelweg de ronde hoogteverstelling in een van de vijf sleuven. De geïntegreerde documenthouder klapt moeiteloos uit zodat je jouw laptop er gemakkelijk in kunt steken. De stabiele standaard en de antislipvoetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling op elk oppervlak.

Ergonomische achtergrond

Uit studies in Zweden en Nederland blijkt dat het werken met een BakkerElkhuizen ergonomische laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en muis zorgt voor een 17% hogere productiviteit.

De zithouding verbetert daarbij significant. De belasting van de nek neemt met 32% af en het comfort verbetert met 21% (Lindblad, 2002). De onderarmen bevinden zich daarbij in een meer neutrale positie. Lichamelijke klachten nemen duidelijk af (Boersma,2002).
bakkerelkhuizen
Gemaakt van kwalitatief sterk materiaal. Hylite aluminium.
Het bijzondere van Hylite aluminium is dat dit hoogwaardige materiaal een bijzonder laag gewicht heeft. Hylite aluminium is zeer eenvoudig te reinigen en duurzaam. Bovendien is het materiaal zeer goed bestand tegen krassen en deuken. Het zilverkleurige ontwerp van de Ergo-Q 260 heeft een minimalistisch design en is tegelijkertijd stijlvol. Deze exclusieve laptopstandaard laat niets te wensen over.
Opvouwbaar. Compact. Mobiel.
De Ergo-Q 260 is ideaal voor mobiel beeldschermwerk, bijvoorbeeld bij het werken in het thuiskantoor, tijdens een vergadering op kantoor, bij een klant of onderweg daar naartoe, in een bibliotheek of café, of gewoon overal waar je laptopwerk kunt voorstellen. Met een opgevouwen afmeting van 215 x 285 x 7 mm en een gewicht van slechts 401 gram is deze laptopstandaard supercompact, ultradun en ultralicht. Je kunt deze laptopstandaard dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen, want hij past in iedere rugzak of laptoptas en dankzij zijn gewicht merk je niet eens dat je hem bij je hebt. De Ergo-Q 260 is te gebruiken voor laptops tussen 10 en 16 inch. 

Geïntegreerde documenthouder.

Wil je jouw notities uittypen of je tablet dichtbij hebben als tweede beeldscherm? Plaats jouw documenten en digitale apparaten dan gewoon voor je op het licht hellende oppervlak van de Ergo-Q 260. Om nekverdraaiing te voorkomen, moeten documenten en digitale apparaten tussen het toetsenbord en het beeldscherm worden geplaatst. Hierdoor blijf je automatisch 'in lijn' werken en worden jouw nek en ogen ontlast.
  • 5 hoogtestanden
  • Geïntegreerde documenthouder
  • Ultra mobiel: Slechts 401 gram en 7 mm dik
Ideale hoogte.
Het hoogte-verstelbereik van de Ergo-Q 260 reikt van 115 mm tot 190 mm. Het voordeel hiervan is, dat dit product geschikt is voor iedereen, ongeacht je lengte! Daarbij heeft de Ergo-Q 260 vijf niveaus die eenvoudig kunnen worden ingesteld. In een oogwenk breng je jouw laptopscherm op een comfortabele ooghoogte, ontlast je de nek en rug, waardoor je zonder ongemakken kunt werken.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal