Ergo-Q 330

Zeer stabiel, waar je ook met jouw laptop werkt.

Ergo-Q 330

De Ergo-Q 330 is een mobiele laptopstandaard met geïntegreerde documenthouder

De Ergo-Q 330 zorgt overal voor een gezonde en ergonomische manier van werken. Deze laptopstandaard is licht van gewicht, eenvoudig in te klappen tot een compact formaat en is daardoor ideaal om mee te nemen. Breng jouw laptopscherm op een optimale hoogte en kijkhoek met de Ergo-Q 330 voor meer kijkcomfort, een betere houding en het beste comfort bij het werken met een beeldscherm.

Opvouwbaar. Compact. Mobiel.

De Ergo-Q 330 is ideaal voor mobiel beeldschermwerk, bijvoorbeeld bij het werken in het thuiskantoor, tijdens een vergadering op kantoor, bij een klant of onderweg daar naartoe, in een bibliotheek of café, of gewoon overal waar je je laptopwerk kunt voorstellen. Met een opgevouwen afmeting van 228 x 310 x 13 mm en een gewicht van 490 gram is deze laptopstandaard supercompact, dun en licht. Je kunt deze laptopstandaard dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen, want hij past in elke rugzak of laptoptas en dankzij zijn gewicht merk je niet eens dat je hem bij je hebt.
 
  • De Ergo-Q 330 is gemaakt van een robuust ABS materiaal en daardoor zeer stoot- en krasbestendig.
  • De Ergo-Q 330 is geschikt voor laptops van 12 tot 17 inch.

Ergonomische achtergrond

  1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.).

Wettelijke vereisten
De laptop is niet geschikt voor langer gebruik zonder externe apparatuur. Als de laptop langer dan twee uur achtereen wordt gebruikt, zijn externe apparaten nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om langdurig comfortabel en productief met een laptop te kunnen werken, zijn een laptopstandaard, een externe muis en een extern toetsenbord dus onontbeerlijk. Als je een externe monitor gebruikt en het laptopscherm op dezelfde hoogte plaatst, kunnen beiden ook als dubbel scherm worden gebruikt. (bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1).
bakkerelkhuizen
Overal een gezonde en productieve werkplek.
Met de Ergo-Q 330 creëer je in een handomdraai een gezonde en productieve werkplek. Klap je Ergo-Q 330 uit vanuit zijn compacte positie, kies de voor jou optimale hoogte uit een van de zes verschillende hoogte-instellingen en bevestig de beugel in een van de sleuven aan de achterkant. De geïntegreerde documenthouder klap je moeiteloos uit, zodat je je laptop er gemakkelijk in kunt plaatsen. De stabiele basis en de antislipvoetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling voor op elk oppervlak.
Juiste hoogte en afstand.
Het hoogte-verstelbereik van de Ergo-Q 330 heeft zes instellingen en ligt tussen 110 mm en 190 mm. Kies de juiste hoogte voor jouw laptopscherm, verklein de kijkafstand, en voorkom onnodig buigen van nek en rug zodat je niet "in het beeldscherm duikt". De Ergo-Q 330 ondersteunt een gezondere houding en vermindert fysiek ongemak (Bron: Boersma, A.L., Mol, E., ‘De effectiviteit van een laptopsteun’, Tijdschrift voor Ergonomie, 28, Nr. 2, April 2003.). Dit zal leiden tot een comfortabele en productieve manier van werken.
 
Geïntegreerde documenthouder.
Met de Ergo-Q 330 kun je jouw documenten en laptop gemakkelijk centraal voor je positioneren op het licht hellende oppervlak. Om onnodig draaien van de nek te voorkomen, moeten documenten tussen het toetsenbord en het beeldscherm worden geplaatst. Hierdoor blijf je automatisch 'inline' werken en worden nek en ogen ontlast. Bovendien werk je automatisch productiever, door de korte kijkafstand tussen document en beeldscherm (Bron: Van den Heuvel et al. 2007: 380.).
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal