Ergo-Q Hybrid Pro

De Ergo-Q Hybrid Pro is een tablet- en laptopstandaard in één en het perfecte hulpmiddel voor jouw hybride werkstation.

Ergo-Q Hybrid Pro

Hybrid - Twee methoden voor hoogte-instelling.

Bij de Ergo-Q Hybrid Pro heb je de keuze tussen twee hoogte-verstelbereiken met in totaal 25 niveaus, die variëren tussen 145 mm en 422 mm.
bakkerelkhuizen
Gebruik hem als laptopstandaard.
De Ergo-Q Hybrid Pro is geschikt voor laptops tot 16 inch. Je kunt kiezen uit vijf verschillende hoogte-instellingen, die eenvoudig te verstellen zijn met de verstelling aan de voorkant.
Geschikt voor laptops is het onderste hoogte-verstelbereik van 145 mm tot 272 mm met vijf basisniveaus. Klap hem gewoon uit en maak de flexibele hoogte-verstelband los van de magnetische vergrendeling aan de onderkant. Kies vervolgens een van de vijf hoogteniveaus en stel jouw optimale hoogteniveau in.
 
bakkerelkhuizen
Gebruik hem als een tablet- of mobiele schermstandaard.
De Ergo-Q Hybrid Pro kan op vele manieren gebruikt worden. Als je een tablet of een mobiele schermhouder nodig hebt, dan zet je je apparaat eenvoudig vast met behulp van de flexibele klem bovenaan het product. Deze klem is gemaakt van flexibel, zacht, materiaal, zodat je apparaat niet bekrast wordt. Bovendien kan je de geïntegreerde camera van je device nog steeds gebruiken dankzij het speciale ontwerp van de klem.
Het hogere verstelbereik is van 145 mm tot 422 mm en uitermate geschikt voor tablets en mobiele schermen. Om de hoogte aan te passen, schuif je de schroeven opzij en gebruik je de gebruiksvriendelijke ontgrendelfunctie. Breng jouw apparaat op een comfortabele, ergonomische hoogte. Hier kan je een van de vijf basisniveaus kiezen met behulp van de hoogteverstelling, en voor elk van de basisniveaus vier extra hoogteniveaus.

Ergonomische achtergrond

Stel jouw laptopscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.

1. Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50 cm-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan.

2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan.
Altijd stabiel.
De Ergo-Q Hybrid Pro is gemaakt van een hoogwaardig aluminium sandwichmateriaal. Dit unieke materiaal, dat ook in de auto-industrie wordt gebruikt, is lichter dan aluminium en bestand tegen deuken. Dankzij de verschillende lagen aluminium sandwichmateriaal is de Ergo-Q Hybrid Pro zeer stabiel.
Gemakkelijk mee te nemen.
Het bijzondere aan het aluminium sandwichmateriaal is dat dit hoogwaardige materiaal een bijzonder laag gewicht heeft. Met een gewicht van slechts 427 gram en een opgevouwen formaat van 208 mm x 287 mm x 10 mm maakt de Ergo-Q Hybrid Pro kleiner dan een A4-papier en is daarbij zeer licht. Je kunt hem dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen, want hij past in elke rugzak of laptoptas en dankzij zijn gewicht merk je niet eens dat je hem bij je hebt.
Ant-slip.
De antislipvoetjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de laptopstandaard stevig op zijn plaats blijft staan.
In- en uitvouwen.
Dankzij het slimme ontwerp is hij gemakkelijk in en uit te vouwen. De magnetische sluiting zorgt ervoor dat hij opgevouwen blijft.
Open design.
Het open design zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar houdt je apparaat ook koel. De trendkleur donkergrijs met een matte afwerking geven de Ergo-Q Hybrid Pro een exclusieve en moderne uitstraling.
Bescherming.
Dankzij de bijgeleverde milieuvriendelijke beschermhoes is de Ergo-Q Hybrid Pro beschermd tijdens je reis.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal