Ergo-T 320 Laptop Stand

De Ergo-T 320 is een duurzame laptopstandaard gemaakt van 100 % gerecycled materiaal.
 

Ergo-T 320 Laptop Stand

Optimale hoogte en kijkhoek

Deze laptopstandaard brengt jouw laptopscherm op de optimale hoogte en kijkhoek. Hij heeft ook een geïntegreerde documenthouder om jouw documenten, tablet of mobiele telefoon in een handige hoek recht voor je te plaatsen. De Ergo-T 320 is voor meer visueel comfort, een betere houding en het beste comfort tijdens het werken met een computer.

Gerecycled acrylaat.

De Ergo-T 320 laptopstandaard is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het materiaal van deze laptopstandaard is duurzaam acrylaat, dat voor 100 % uit gerecycled materiaal bestaat en op zijn beurt voor 100 % kan worden gerecycled. Met dit product kan de levenscyclus van gegoten acrylaat worden verlengd en tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen worden verminderd en de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie worden verkleind. Een milieuvriendelijk product, dat een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Ergonomische achtergrond

De afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van het beeldscherm. Pas de afstand van jouw scherm aan (VGB DGUV Informatie 215-410, 2019, S. 93.). De hoek van jouw zichtlijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (VGB DGUV Informatie 215-410, 2019, S.46.).

Wettelijke vereisten
De laptop is niet geschikt voor langer gebruik zonder externe apparaten. Als de laptop langer dan een uur achter elkaar wordt gebruikt, zijn externe apparaten nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om langdurig comfortabel en productief met een laptop te kunnen werken, zijn een laptopstandaard, een externe muis en een extern toetsenbord daarom onontbeerlijk. Als je een extern beeldscherm gebruikt en het laptopscherm op dezelfde hoogte plaatst, kunnen beide ook als dubbel beeldscherm worden gebruikt. (bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1).
bakkerelkhuizen
Gezonde lichaamshouding.
Met een laptopstandaard til je het laptopscherm op tot de juiste hoogte, hoek en afstand. Door de kijkafstand te verkleinen voorkom je onnodig buigen van jouw nek en rug "in jouw beeldscherm". Dit leidt tot een rechte zithouding en vermindert automatisch lichamelijk ongemak (bron: Vgl. Boersma, A.L., Mol, E., ‘De effectiviteit van een laptopsteun’, Tijdschrift voor Ergonomie, 28, Nr. 2, April 2003.).  De comfortabele manier van werken met een laptopstandaard zal leiden tot meer productiviteit op het werk.
 
Breng hem op de juiste hoogte.
Til jouw geopende laptop in de Ergo-T 320 en kies vervolgens de optimale hoogte tussen de zeven niveaus. De Ergo-T 320 heeft een verstelbaar hoogtebereik van 150 tot 190 mm. Gewoon de stelschroeven losdraaien, het niveau kiezen en de schroeven weer vastdraaien. Op deze manier kan je jouw laptopscherm op een comfortabele ooghoogte brengen, jouw nek ontlasten en pijnvrij werken.
 
Geïntegreerde documenthouder.
De Ergo-T 320 heeft een geïntegreerde documenthouder waarop je jouw documenten of digitale apparaten in een handige kijkhoek direct voor je kunt plaatsen. Zonder jouw nek te buigen of te draaien kan je de informatie comfortabel aflezen of typen. Door het licht hellende oppervlak van de Ergo-T 320 werk je 'in lijn' met een gezonde lichaamshouding. Zo krijg je de klus veel sneller en comfortabeler geklaard.
Breed inzetbaar.
Je kunt de Ergo-T 320 op zichzelf gebruiken of als aanvulling op een tweede beeldscherm. Deze laptopstandaard is geschikt voor jouw vaste werkplek, de shared-desk of voor jouw home-office. Met zijn transparante ontwerp past hij in elke werkomgeving.
Geweldige eigenschappen.
De Ergo-T 320 bevordert de luchtstroom van de laptop en houdt de laptopaccu en andere componenten koel door de gehele achterkant van de laptop bloot te leggen. Met een ideale afmeting van 150mm x 225mm x 380mm, een gewicht van 1016 g, is hij perfect geschikt voor laptops van 14 tot 16 inch.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal