ErgoSlider Plus Wrist Rest Black

Een verwisselbare polssteun waarmee je jouw ErgoSlider Plus centrische muis kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

ErgoSlider Plus Wrist Rest Black
De verwisselbare ErgoSlider Plus Polssteun Zwart is een handige toevoeging voor iedereen die veel tijd doorbrengt met de ErgoSlider Plus centrische muis en de algehele ervaring wil verbeteren. Het vervangt de originele polssteun en verhoogt het comfort door het contactoppervlak voor je polsen te vergroten. Als je de polssteun losmaakt, kan je hem gemakkelijker schoonmaken voor een betere hygiëne.
Verhoogd comfort
De ErgoSlider Plus Polssteun Zwart vergroot het contactoppervlak voor jouw pols. In combinatie met het iets stevigere oppervlak geeft het je polsen de perfecte ondersteuning zonder de vrije beweging van je handen te belemmeren. Iedereen kan profiteren van de ErgoSlider Plus Polssteun Zwart, maar het is nog meer de juiste toevoeging voor mensen met grotere handen.

Ergonomische Achtergrond

Voor een gezonde werkhouding bij het gebruik van een toetsenbord en muis is het essentieel om voldoende ondersteuning te bieden aan de armen. Een polssteun kan hierbij van pas komen, aangezien deze helpt om de pols recht te houden tijdens het typen en bovendien een pauzemoment kan bieden gedurende het werk. Om overbelasting van de spieren te voorkomen, is het belangrijk om de pols tijdens het typen op de juiste hoogte te houden en deze zo recht mogelijk tegen het toetsenbord te plaatsen om een neutrale polshouding te behouden.
 
bakkerelkhuizen
Hygiëne in privé en flexibele omgevingen
Je werkplek hygiënisch houden is altijd een goed idee. Maar vooral als je de ErgoSlider Plus centrische muis met anderen deelt, kan de mogelijkheid om de polssteun te verwisselen helpen om alles schoon en hygiënisch te houden. Je kunt de polssteun eenvoudig verwijderen en vervangen als dat nodig is, zonder dat je het hele apparaat hoeft schoon te maken.
 
Verleng de levensduur
Na verloop van tijd zal de polssteun van jouw centrische muis verslijten of beschadigd raken. De mogelijkheid om deze los van de rest van het apparaat te vervangen door de ErgoSlider Plus Polssteun Zwart kan de totale levensduur van uw ErgoSlider Plus centrische muis verlengen.
Gemakkelijk te installeren
Verwijder de originele polssteun van jouw ErgoSlider Plus centrische muis door deze voorzichtig van het apparaat af te trekken. Plaats vervolgens de verbindingspunten over de bijbehorende gaten en druk de ErgoSlider Plus Polssteun Zwart op jouw ErgoSlider Plus centrische muis totdat je een klik hoort.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal