Ergo-Top 320 Circular

Duurzaam en perfect voor jouw vaste computerwerkplek.

Ergo-Top 320 Circular
De Ergo-Top 320 Circular is een laptopstandaard gemaakt van duurzame materialen. Hij brengt jouw laptopscherm op de optimale hoogte en kijkhoek en heeft ook een geïntegreerde documenthouder om je documenten, tablet of mobiele telefoon in te plaatsen.

Duurzaam en dus goed voor het milieu.

De Ergo-Top 320 Circular is een milieuvriendelijk product en bestaat uit 100 % gerecycled materiaal. Het gebruikte materiaal is PET-vilt, wat wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hoewel het materiaal PET-vilt zacht lijkt, is de Ergo-Top 320 Circular even sterk als andere materialen, bijvoorbeeld acrylaat. Het PET-vilt is robuust, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd en niet licht ontvlambaar. Het grijs gevlekte materiaal maakt de Ergo-Top 320 Circular tot een blikvanger op elk bureau.
  • Stel jouw laptopscherm in op de juiste hoogte en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.

Ergonomische achtergrond

  1.  Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Wettelijke vereisten
De laptop is niet geschikt voor langer gebruik zonder externe apparatuur. Als de laptop langer dan twee uur achtereen wordt gebruikt, zijn externe apparaten nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om langdurig comfortabel en productief met een laptop te kunnen werken, zijn een laptopstandaard, een externe muis en een extern toetsenbord dus onontbeerlijk. Als je een externe monitor gebruikt en het laptopscherm op dezelfde hoogte plaatst, kunnen beiden ook als dubbel scherm worden gebruikt
(bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1).
 
 

Geïntegreerde documenthouder.

Op het licht hellende oppervlak van de Ergo-Top 320 Circular kun je jouw documenten en digitale apparaten centraal voor je neerzetten. Hierdoor blijf je automatisch ‘inline' werken en voorkom je onnodig draaien van de nek. Plaats jouw geprinte en digitale apparaten (bijv. tablet, smartphone, etc.) eenvoudig op de documenthouder voor je. Zo krijg je de klus veel sneller geklaard met een gezonde lichaamshouding (Vgl. Van den Heuvel et al. 2007: 380.).
 
bakkerelkhuizen
... van de plastic fles tot ons circulaire lijnproduct:
Plastic flessen worden verzameld, versnipperd, en verwerkt tot vlokken. Die worden weer verwerkt tot een granulaat, en daaruit worden PET-viltvellen gemaakt voor onze "Circular-Line-producten". Deze producten kunnen naar ons worden teruggestuurd en gerecycled. Kortom, 100% efficiënt.
Rechte houding.
Zet jouw laptopscherm op de juiste hoogte en afstand. Met een laptopstandaard zet je het laptopscherm hoger, verklein je de kijkafstand en voorkom je onnodig buigen van nek en rug zodat je niet "in het beeldscherm duikt". Je neemt automatisch een gezondere houding aan en vermindert lichamelijk ongemak. Vanaf nu is het gegarandeerd, dat je productiever zult werken met behulp van de Ergo-Top 320 Circular.
Gewoon de juiste hoogte.
Plaats jouw opengeklapte laptop in de Ergo-Top 320 Circular en kies vervolgens de optimale hoogte tussen de drie niveaus. De Ergo-Top 320 Circular heeft een bereik van 140 tot 180 mm. Gewoon de stelschroeven losdraaien, het niveau kiezen en de schroeven weer vastdraaien. In een oogwenk breng je het laptopscherm op een comfortabele ooghoogte, ontlast je de nek en werk je pijnvrij.
Geweldige functies.
Of het nu voor jouw vaste werkplek, het gedeelde bureau of voor jouw thuiskantoor is, laat de Ergo-Top 320 Circular, een vast onderdeel van jouw bureau worden. Met een ideale afmeting van 140 x 215 x 350 mm, een gewicht van 501 gram, is hij perfect geschikt voor laptops van 14 tot 17 inch. De Ergo-Top 320 Circular bevordert de luchtstroom van de laptop en houdt de laptopaccu en andere componenten koel door de hele achterkant van de laptop bloot te leggen. Bovendien heeft hij een praktische uitsparing voor kabels aan de achterkant. Je kunt de Ergo-Top 320 Circular alleen gebruiken of als aanvulling op een tweede monitorscherm.
Volledig recyclebaar.
De Ergo-Top 320 Circular is 100% recyclebaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen wij graag een verschil maken voor het milieu. Wij volgen de drie stappen: Verminderen van afval (Reduce), hergebruiken van producten (Re-use) en recyclen van materiaal (Recycle), dit alles volgens het idee van de circulaire economie.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal