Evoluent D

Met de Evoluent D verticale muis ervaar je ergonomie en comfort op een hoger niveau.

Evoluent D
Een gepatenteerde ergonomische vorm, programmeerbare knoppen, extra brede lip langs de onderrand om de pink op te laten rusten, goed bereikbare duimknoppen, een magnetisch batterijdeksel voor het opbergen van de USB ontvanger, een direct bereikbare aanwijzersnelheidsknop, drie beschikbare formaten en functies zoals 'Smart Scrolling' en 'Eye Comfort Control'. Al deze geweldige eigenschappen zijn gecombineerd in de Evoluent D - we geven je nog meer redenen om de Evoluent D te leren kennen en ervan te houden.

Details maken het verschil. Voor de perfecte ergonomische vorm.

De ergonomische vorm van de Evoluent D is geïnspireerd op vele jaren ervaring en onderzoek. De vorm van de muis ligt perfect in de hand en voelt niet massief aan. De ergonomische vorm ondersteunt de hand van de gebruiker in een hand-schudpositie, de meest neutrale houding van hand, pols en arm. Het vastpakken van de verticale muis in een hand-schudpositie verlicht of voorkomt daardoor automatisch pijn in arm en pols. De extra brede lip langs de onderrand voorkomt dat de pink tegen het bureau schuurt. Dit biedt superieur comfort voor jouw werk en leidt tot meer productiviteit.
  • Door de unieke vingergoot op de knoppen wordt de hand en vingers in een neutrale houding gepositioneerd.
  • De verschillende luxe materialen, het moderne design en de chrome behuizing zorgen voor een premium uitstraling van de muis.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de ‘hand schud’ houding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van onderarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Perfecte vorm, zelfs de knoppen.

De Evoluent D heeft gegroefde knoppen, zodat je vingertoppen in een ondiepe groef op de knoppen rusten. Deze innovatie zorgt ervoor dat de hand nog gemakkelijker op de juiste positie rust. De goed bereikbare duimknoppen zijn slim geplaatst en bevinden zich beiden binnen handbereik aan de boven- en onderkant van een voorgevormde duimsteun. Al deze details leiden tot efficiënt werken.
Perfecte vorm, zelfs de knoppen.
De Evoluent D heeft gegroefde knoppen, zodat je vingertoppen in een ondiepe groef op de knoppen rusten. Deze innovatie zorgt ervoor dat de hand nog gemakkelijker op de juiste positie rust. De goed bereikbare duimknoppen zijn slim geplaatst en bevinden zich beide binnen handbereik aan de boven- en onderkant van een voorgevormde duimsteun. Al deze details leiden tot efficiënt werken.
Jouw muis. Personaliseren van de muisknoppen.
Met de gratis download versie van de Evoluent Mouse Manager software, kan je eenvoudig de vijf knoppen configureren van jouw Evoluent D. Met de individuele instelling van jouw muisknoppen, kan je zo comfortabel mogelijk werken.
Drie maten, zowel draadloos als met draad.
De Evoluent D is verkrijgbaar in drie verschillende maten: small, medium, en large. Je kunt kiezen of je een bedrade of draadloze versie (met dongle) wilt hebben. De combinatie van het juiste muisformaat voor je hand en de ergonomische vorm, zorgen voor een ontspannen grip en een korte gewenningstijd.
Stel de DPI gemakkelijk in.
De knop voor de instelbare aanwijzersnelheid van de Evoluent D is gemakkelijk te bereiken . Hij is geplaatst achter het scrollwiel en maakt het mogelijk de aanwijzersnelheid snel aan te passen aan verschillende taken: selecteer een hogere snelheid (hogere DPI) om de aanwijzer sneller te laten bewegen voor algemeen gebruik; selecteer een lagere snelheid (lagere DPI) om de aanwijzer langzamer en preciezer te laten bewegen voor tekenen, fotobewerking, etc. Het prettige is dat vier lampjes de verschillende aanwijzersnelheden aangeven, van langzaam tot snel.
Plug-and-play.
De Evoluent D kan aan de computer worden aangesloten zonder dat er een handmatige configuratie nodig is. Stop gewoon de USB-kabel van de bedrade versie of de USB-ontvanger van de draadloze versie in je apparaat en begin te werken. De USB-ontvanger van de draadloze versies van de Evoluent D kan worden opgeborgen achter een magnetisch batterijdeksel, zodat je hem nooit zult verliezen. De lasersensor zorgt voor een betrouwbare tracking op de meeste oppervlakken.
Coole functies.
De Evoluent D heeft handige functies voor meer efficiëntie op het werk. Met de 'Excel Horizontal Scroll' kun je horizontaal scrollen in Microsoft® Excel® door een duimknop in te drukken en het wieltje te rollen. Met de functie 'Smart Scrolling' varieert de gevoeligheid per scroll drastisch, afhankelijk van de snelheid waarmee je het wiel rolt, van langzaam en nauwkeurig tot hypersnel om snel door lange pagina's te bladeren. Met 'Eye Comfort Control' kan je snel de helderheid van jouw scherm verlagen om vermoeide ogen te helpen verminderen door simpelweg het muiswieltje te draaien. Verander de helderheid van het scherm eenvoudig naarmate het omgevingslicht verandert.
bakkerelkhuizen
Stijlvol en hoge kwaliteit.
De Evoluent D heeft niet alleen een hoge functionaliteit en garandeert een gezonde, ergonomische manier van werken, het heeft ook een stijlvol design. De verschillende hoogwaardige materialen, het moderne design in matzwart met metallic accenten en de chromen behuizing geven de muis een premium uitstraling.
 
3 verschillende handmaten, kies de juiste maat!

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal