Evoluent Mouse C

Geweldige pasvorm en ontspannende grip met veel functies.

Evoluent Mouse C
De Evoluent C Wired ondersteunt je hand in een rechtop neutrale houding die het draaien van je onderarm elimineert. De Evoluent C Wired heeft vele functies zoals vijf programmeerbare knoppen, een direct bereikbare DPI-knop om de aanwijzersnelheid in te stellen op een van de vier verschillende waarden (500-1000-1500-2000) die jou het beste uitkomen, het verlichte Evoluent-logo gaat uit wanneer het systeem in de energiebesparende modus staat, en een lipje dat de pink ondersteunt. De verticale vorm is nog ontspannender om vast te houden, ligt perfect in de hand en garandeert superieur comfort tijdens uw computerwerk.

Gepatenteerde ergonomische vorm.

De ergonomische vorm van de Evoluent C Wired is gebaseerd op meerdere jaren van onderzoek en gebruikerservaringen van eerdere Evoluent modellen. Details zoals de verlengde lip langs de onderrand voorkomt dat de laatste vinger over het bureau schuurt. De verbeterde duimsteun die nog meer comfort biedt ten opzichte van eerdere versies (Evoluent 4), en de over het algemeen gemakkelijk te bereiken programmeerbare knoppen, al deze details zijn doordacht ontworpen voor compromisloos comfort voor de gebruiker.
  • De Evoluent C Wired wordt vastgehouden in een handshake positie, wat betekent dat je hand in een rechtop neutrale houding ligt.
  • Deze houding voorkomt verdraaiing van de onderarm en voorkomt daardoor fysiek ongemak.
  • Al deze details van de verticale muis Evoluent C Wired zorgen voor ergonomisch en gezond werken.
Ergonomische achtergrond
Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de handschudhouding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.
bakkerelkhuizen
Programmeerbare knoppen en eenvoudig in gebruik.
De grip en de intuïtieve manier van hanteren van de Evoluent C Wired, maken deze verticale muis makkelijk in gebruik. Je kunt de vijf knoppen gemakkelijk zelf programmeren met behulp van de gratis te downloaden versie van de Evoluent Mouse Manager Software. Je kunt de knoppen van je muis programmeren zoals jij dat persoonlijk het prettigst vindt. Knoppen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, zorgen er gegarandeerd voor dat je muis efficiënter werkt.
 
Automatische slaapstand.
Het verlichte Evoluent logo op de verticale muis is niet alleen een mooie blikvanger. Het is ook een indicator, of de muis in de slaapstand staat of niet. De verlichting gaat uit als de PC in de slaapstand staat. Een goed doordachte functie, die erg handig kan zijn als je de batterij van je laptop wilt sparen.
 
Instelbare aanwijzersnelheid.
Met de gemakkelijk te bereiken knop achter het scrollwiel kunt u de aanwijzersnelheid snel aanpassen aan verschillende taken. Verander snel de snelheid van de aanwijzer om deze aan (uw) verschillende taken aan te passen. De Evoluent C Wired heeft vier verschillende DPI-waarden 500-1000-1500-2000, die handig worden aangegeven met vier lampjes. Kies een hoge DPI-waarde om snel over het scherm te bewegen voor algemene taken. Of kies een lage DPI-waarde voor precisiewerk zoals fotobewerking of tekenen.
Ontwerp en gebruik.
De Evoluent C Wired is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat goed in de hand ligt. De kleur van de muis is zwart en zilver. Misschien gebruik je de bedrade versie liever op je vaste werkplek op kantoor. Het maakt niet uit waar je de Evoluent C Wired gebruikt, in feite werk je met deze muis overal ergonomisch.
Plug-and-play.
Je kunt direct met je Evoluent C Wired aan de slag, dankzij de plug-and-play functionaliteit. Handmatige configuratie is niet nodig. Sluit gewoon de USB-kabel aan op een van de USB-poorten van je computer, laptop of mobiele apparaten. De Evoluent C Wired is compatibel met Windows, Linux en Mac systemen (Voor andere OS zoals Apple Mac en Linux systemen, zou moeten werken met die computers als het systeem een USB muis ondersteunt. Het is echter mogelijk dat de extra knoppen niet goed werken op PC's met een niet-Windows OS).

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal