Evoluent Standard

Het basismodel met eenvoudige bediening.

Evoluent Standard
Als je graag een gepatenteerde ergonomische muis wilt hebben, en in een korte tijd vertrouwd wil raken met het gebruik van een verticale muis, dan is de Evoluent Standard Right het beste muismodel voor jou. Hij heeft twee muisknoppen, een scroll-wiel, en een vaste DPI-waarde van 1500. Met de Evoluent Standard Right kun je werken met een neutrale positie van je arm en pols, en worden lichamelijke ongemakken voorkomen. Deze ergonomische manier van werken zal leiden tot meer comfort en zal jouw productiviteit tijdens jouw werkdag verhogen.

Gemakkelijk om aan te wennen.

De Evoluent Standaard Rechts is de eenvoudigste Evoluent muis. Zoals je eerder hebt kunnen lezen, heeft deze muis twee knoppen voor rechts- en links klikken, en een scroll-wiel. De vaste DPI waarde van 1500 is geschikt voor de meest voorkomende computertaken. Deze standaardfuncties beloven een eenvoudige bediening en gewenning.
 

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de handschudhouding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Verticaal is het nieuwe gezond.

De gepatenteerde vorm van de Evoluent Standard Right ondersteunt jouw hand in een rechtop neutrale houding. Deze houding voorkomt verdraaiing van de onderarm. Je pakt de verticale muis vast in de zogenaamde handshake positie, en dat leidt tot meer comfort en voorkomt fysieke pijn tijdens het computerwerk.
  • Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008).
  • Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.
Belangrijkste kenmerken.
De Evoluent Standard is een rechtshandig model voor middelgrote tot grote handen. Het is een bedraad muismodel met een kabellengte van 2150 mm. Een lange kabellengte kan voordelig zijn voor bepaalde bureauopstellingen. Anders kan de kabel ook worden samengebonden. De Evoluent Standard Right wordt automatisch geïnstalleerd en is direct klaar voor gebruik, dankzij de Plug & Play technologie. Sluit je Evoluent Standard Right gewoon met de USB kabel aan op je computer.
 
Fraai ontwerp.
Hoewel de muis eenvoudig is in zijn functies, heeft hij een chique ontwerp. De kleur is glanzend zwart met enkele zilveren accenten. Een bijzondere look, die de Evoluent Standard Right tot een mooi werkinstrument op elk bureau maakt. 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal