Evoluent3

Een mooie verticale muis geschikt voor rechtshandigen met middelgrote tot grote handen.

Evoluent3
De Evoluent3 heeft de gepatenteerde ergonomische vorm met een extra lip, die de laatste vinger ondersteunt. Deze verticale muis heeft geweldige functies, zoals vier muisknoppen, een scroll-wiel, en een knop om de DPI aan te passen. Verder kun je de knoppen programmeren met de Evoluent Mouse Manager software. Ontlast je hand, pols en onderarm met de ondersteuning van het verticale ontwerp, en werk op een meer ontspannen en productieve manier.

Natuurlijke houding, meer comfort.

Dankzij het gepatenteerde verticale ontwerp geeft de Evoluent3 aanzienlijke verlichting aan de hand, pols en onderarm. De ontspanning van de spieren in de arm en hand zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken zonder fysiek ongemak. De extra lip voorkomt dat je pink over de muismat schuurt. De verticale vorm en de lip garanderen meer comfort bij het werken met de muis, en dit zal uw productiviteit verhogen.
  • Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008).
  • Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de handschudhouding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

5 knoppen.

De Evoluent3 heeft vijf knoppen, waaronder ook een scroll-wiel.
 
  • De bovenste knop is voor de linkerklik, en met het scroll-wiel kun je scrollen en in- en uitzoomen in gewone computerprogramma's.
  • De middelste knop is voor de rechterklik.
  • De derde knop onderaan is om terug te gaan en de duimknop is om vooruit te gaan.
Programmeer jouw knoppen individueel.
Met de gratis downloadversie van the Evoluent Mouse Manager software, kan je de vier knoppen eenvoudig configureren. Een individuele instelling van jouw muisknoppen, garandeert een efficiënte manier van werken.

 
Begin bedraad en gemakkelijk te werken.
Dankzij de plug-and-play technologie kan de Evoluent3 aan de computer worden toegevoegd zonder dat je een handmatige configuratie hoeft uit te voeren. Steek de USB-kabel (2000 mm) van dit bedrade muismodel in je computer en begin te werken. Je zult in zeer korte tijd gewend zijn aan dit verticale muismodel.
 
Pas je DPI aan.
Met de Evoluent3 kun je de aanwijzersnelheid aanpassen. Verander de aanwijzersnelheid voor verschillende werktaken: selecteer een hogere snelheid (hogere DPI) om de aanwijzer sneller te laten bewegen voor algemeen gebruik; selecteer een lagere snelheid (lagere DPI) om de aanwijzer langzamer en preciezer te laten bewegen voor tekenen, fotobewerking, etc. Dit maakt een nauwkeurige schermnavigatie mogelijk. De knop voor de aanwijzersnelheid bevindt zich aan de onderzijde van de muis. Kies een van de vier verschillende DPI-waarden (800-1300-1800-2600). Voor elke DPI-waarde gaat een ander lampje branden, en die staan ook geschreven naast de knop aan de onderzijde.
bakkerelkhuizen
Ontwerp. Handgrootte. Grip.
Deze verticale Evoluent muis heeft een mooi zwart ontwerp met een matte afwerking en zilverkleurige knoppen. Hij is geschikt voor rechtshandigen met middelgrote tot grote handen. Het matte materiaal van het oppervlak van de Evoluent3 zorgt voor een goede grip. De combinatie van het juiste muisformaat voor je hand en het materiaal van het oppervlak, zorgt ervoor dat deze muis comfortabel en stabiel in je hand ligt en je gezonder kunt werken.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal