Evoluent4 Bluetooth

Een verticale Bluetooth muis voor Mac-gebruikers met geweldige functies.

Evoluent4 Bluetooth

Deze Bluetooth muis is geschikt voor rechtshandigen en compatibel met Mac OS.

De Evoluent4 Bluetooth heeft geweldige functies zoals zes programmeerbare knoppen, een direct bereikbare DPI-knop om de aanwijzersnelheid in te stellen op een van de vier verschillende waarden (800-1300-1800-2600) die jou het beste uitkomen, een verlicht Evoluent-logo dat uitgaat wanneer het systeem in energiebesparende modus is, en een lip die de pink ondersteunt. Ga aan de slag met de Evoluent4 Bluetooth en ondersteun je hand in een rechtop neutrale houding die verdraaiing van de onderarm voorkomt. De Evoluent4 Bluetooth zal je superieur comfort bieden tijdens je computerwerk.

Gepatenteerde ergonomische vorm.

De ergonomische vorm van de Evoluent4 Bluetooth is gebaseerd op jaren van onderzoek en gebruikerservaringen met eerdere Evoluent modellen. Details zoals de verlengde lip langs de onderrand voorkomt dat de laatste vinger over het bureau schuurt. De verbeterde duimsteun die nog meer comfort biedt ten opzichte van eerdere versies, en de over het algemeen gemakkelijk te bereiken programmeerbare knoppen, al deze details zijn doordacht gecreëerd voor compromisloos comfort voor de gebruiker.
  • De Evoluent4 Right Bluetooth wordt vastgehouden in een handdrukpositie, wat betekent dat jouw hand rechtop in een neutrale houding ligt.
  • Deze houding voorkomt verdraaiing van de onderarm en voorkomt daardoor fysiek ongemak.
  • Al deze details van de verticale muis Evoluent4 Right Bluetooth zorgen voor ergonomisch en gezond werken.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de handschudhouding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Instelbare cursorsnelheid.

Met de gemakkelijk te bereiken knop achter het scrollwiel kan de snelheid van de aanwijzer snel worden aangepast aan verschillende taken. Kies een hoge DPI-waarde om snel over het scherm te bewegen voor algemene taken. Kies een lage DPI-waarde voor precisiewerk zoals fotobewerking of tekenen.
  • In totaal zijn er vier verschillende DPI-waarden 800-1300-1800-2600, die handig worden aangegeven met vier lampjes.
Eenvoudige bediening met programmeerbare toetsen.
De grip en de intuïtieve manier van bedienen van de Evoluent4 Bluetooth, maken deze verticale muis gemakkelijk in gebruik. Je kunt de zes knoppen gemakkelijk zelf programmeren met behulp van de gratis te downloaden versie van de Evoluent Mouse Manager Software. Programmeer jouw toetsen op de manier die je persoonlijk het prettigst vindt. Knoppen die perfect op jouw behoeften zijn afgestemd, zorgen er gegarandeerd voor dat jouw muis efficiënter werkt.
 
Automatische slaapstand.
Het verlichte Evoluent logo op de verticale muis is niet alleen een mooie blikvanger. Het is ook een indicator, of de Evoluent4 Bluetooth in de slaapstand staat of niet. De verlichting gaat uit als het systeem in de slaapstand staat om de batterij van de laptop te sparen. Deze functie kan zeer nuttig zijn wanneer je de batterij van jouw laptop moet sparen.
 
Veelzijdig gebruik en kleuren.
De Evoluent4 Bluetooth verticale muis is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat goed in de hand ligt. De kleur van de muis is stijlvol wit. Misschien gebruik je de Bluetooth-versie liever in je thuiskantoor of onderweg. Het maakt niet uit waar je je Evoluent4 Bluetooth gebruikt, in feite werk je overal ergonomisch met deze muis.
bakkerelkhuizen
Plug-and-play.
Je kunt direct aan de slag met jouw Evoluent4 Bluetooth, dankzij de plug-and-play functionaliteit. Er is geen handmatige configuratie nodig. Voeg gewoon met behulp van je computerinstellingen en de functie "Bluetooth apparaat toevoegen" de muis toe aan je computer, laptop of mobiele apparaten. De Evoluent4 Bluetooth is compatibel met Mac-systemen.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal