Evoluent4 Small Wireless

Altijd de juiste ergonomische houdingen met geweldige functies.

Evoluent4 Small Wireless
De Evoluent4 Small Wireless is een gepatenteerde ergonomische muis die je helpt gezond, comfortabel en productief te werken op jouw computer, laptop of mobiele apparaten. De Evoluent4 Small Wireless heeft geweldige functies, zoals zes programmeerbare knoppen, een direct-toegankelijke DPI-knop waarmee je de aanwijzersnelheid kunt instellen op een van de vier verschillende waarden (800-1300-1800-2600), een verlicht Evoluent-logo dat uitgaat wanneer het systeem in de energiebesparende modus staat, en een lip die jouw pinkvinger ondersteunt. Begin jouw werk met de Evoluent4 Small Wireless en ondersteun jouw hand in een rechtopstaande, neutrale positie die verdraaiing van de onderarm voorkomt. Met de Evoluent4 Small Wireless kun je comfortabeler dan ooit achter jouw computer werken.

Gepatenteerde ergonomische vorm.

De ergonomische vorm van de Evoluent4 Small Wireless is gebaseerd op jaren van onderzoek en gebruikerservaringen met eerdere Evoluent modellen. Details zoals de verlengde lip langs de onderrand voorkomt dat de laatste vinger over het bureau schuurt. De verbeterde duimsteun die nog meer comfort biedt ten opzichte van eerdere versies, en de over het algemeen gemakkelijk te bereiken programmeerbare knoppen. Je pakt deze verticale muis vast in een zogenaamde handdrukhouding. Dit betekent dat jouw hand in een rechtop neutrale positie staat. In deze houding wordt verdraaiing van de onderarm voorkomen en wordt dus lichamelijk ongemak voorkomen. Al deze details zijn doordacht gecreëerd voor compromisloos comfort voor de gebruiker.
  • De Evoluent4 Small Wireless wordt vastgehouden in een handdrukpositie, wat betekent dat jouw hand rechtop in een neutrale houding ligt.
  • Deze houding voorkomt verdraaiing van de onderarm en voorkomt daardoor fysiek ongemak.
  • Al deze details van de verticale muis Evoluent4 Small Wireless zorgen voor ergonomisch en gezond werken.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de handschudhouding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Instelbare cursorsnelheid.

Met de gemakkelijk te bereiken knop achter het scrollwiel kan de snelheid van de aanwijzer snel worden aangepast aan verschillende taken. Kies een hoge DPI-waarde om snel over het scherm te bewegen voor algemene taken. Kies een lage DPI-waarde voor precisiewerk zoals fotobewerking of tekenen.
  • In totaal zijn er vier verschillende DPI-waarden 800-1300-1800-2600, die handig worden aangegeven met vier lampjes.
Programmeerbare knoppen en makkelijk te gebruiken.
De grip en de intuïtieve manier van bedienen van de Evoluent4 Small Wireless, maken deze verticale muis eenvoudig in gebruik. Je kunt de zes knoppen gemakkelijk zelf programmeren met behulp van de gratis downloadversie van de Evoluent Mouse Manager Software. Je kunt de knoppen van je muis programmeren zoals jij dat persoonlijk het prettigst vindt. Knoppen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, zorgen er gegarandeerd voor dat je muis efficiënter werkt.

 
Automatische slaapstand.
Het verlichte Evoluent logo op de verticale muis is een indicator of de Evoluent4 Small Wireless in de slaapstand staat. De verlichting gaat uit wanneer het systeem in de slaapstand staat om de batterij van de laptop te sparen. Deze functie kan zeer nuttig zijn wanneer je de batterij van jouw laptop moet sparen.
Veelzijdig gebruik en kleuren.
De Evoluent4 Small Wireless verticale muis is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat goed in de hand ligt. De kleur van de muis is bruin met bronskleurige knoppen. Misschien gebruik je de draadloze versie liever in je thuiskantoor of als je onderweg bent. Het maakt niet uit waar je je Evoluent4 Small Wireless gebruikt, met deze muis kun je overal ergonomisch werken.
bakkerelkhuizen
Plug-and-play.
Je kunt meteen aan de slag met jouw Evoluent4 Small Wireless, dankzij de plug-and-play functionaliteit. Er is geen handmatige configuratie nodig. Sluit de USB-ontvanger gewoon aan op een van de USB-poorten van jouw computer, laptop of mobiele apparaten. De Evoluent4 Small Wireless is compatibel met Windows, Linux en Mac systemen (Voor andere OS zoals Apple Mac en Linux systemen, zou moeten werken met die computers als het systeem een USB muis ondersteunt. Het is echter mogelijk dat de extra knoppen niet goed werken op PC's met een niet-Windows OS).
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal