Evoluent4

Altijd de juiste ergonomische houdingen met geweldige functies.

Evoluent4

Deze bedrade muis is geschikt voor rechts- en linkshandigen

De Evoluent4 heeft geweldige functies zoals zes programmeerbare knoppen, een direct bereikbare DPI-knop om de aanwijzersnelheid in te stellen op een van de vier verschillende waarden (800-1300-1800-2600) die jou het beste uitkomen, een verlicht Evoluent-logo dat uitgaat wanneer het systeem in energiebesparende modus is, en een lip die de pink ondersteunt. Ga aan de slag met de Evoluent4 en ondersteun je hand in een rechtop neutrale houding die verdraaiing van de onderarm voorkomt. De Evoluent4 zal je superieur comfort bieden tijdens jouw computerwerk.

Gepatenteerde ergonomische vorm.

De ergonomische vorm van de Evoluent4 is gebaseerd op jaren van onderzoek en gebruikerservaringen met eerdere Evoluent modellen. Details zoals de verlengde lip langs de onderrand voorkomt dat de laatste vinger tegen het bureau schuurt. De verbeterde duimsteun die nog meer comfort biedt ten opzichte van eerdere versies, en de over het algemeen gemakkelijk te bereiken programmeerbare knoppen, al deze details zijn doordacht gecreëerd voor compromisloos comfort voor de gebruiker. Al deze eigenschappen van deze verticale muis zorgen voor ergonomisch en gezond werken.
  • De Evoluent4 wordt vastgehouden in een handdrukpositie, wat betekent dat je hand rechtop in een neutrale houding ligt.
  • ​​​​​​​Deze houding voorkomt verdraaiing van de onderarm en voorkomt daardoor fysiek ongemak.
  • Al deze details van de verticale muis Evoluent4 zorgen voor ergonomisch en gezond werken.

Ergonomische achtergrond

Langdurig gebruik van een gewone muis kan leiden tot pijn en ongemak in de schouders, onderarmen en handen (Chang et al., 2007 & Andersen et al., 2008). Door de handschudhouding van verticale muizen buigt de pols minder opzij en hoeft de onderarm minder naar binnen te draaien (Schmid et al., 2015). Hierdoor is de spieractiviteit in de onderarm lager dan bij een standaardmuis (Quemelo & Vieira, 2013). Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van een verticale joystick muis zorgt voor een sneller herstel van voorarm, pols, en handklachten (Aarås et al., 2001). Verticale muizen in vergelijking met standaard muizen leiden daarom tot een gezondere en comfortabelere manier van werken.

Programmeerbare knoppen en makkelijk te gebruiken.

De Evoluent4 is gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve bediening. De grip en de intuïtieve manier van bedienen van de Evoluent4, maken deze verticale muis eenvoudig in gebruik. Je kunt de zes knoppen gemakkelijk zelf programmeren met behulp van de gratis te downloaden versie van de Evoluent Mouse Manager Software. Je kunt de knoppen van je muis programmeren zoals jij dat persoonlijk het prettigst vindt. Knoppen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften, zorgen er gegarandeerd voor dat je muis efficiënter werkt.
  • Met de gemakkelijk te bereiken knop achter het scrollwiel kan de snelheid van de aanwijzer snel worden aangepast aan verschillende taken.
  • Kies een hoge DPI-waarde om snel over het scherm te bewegen voor algemene taken. Kies een lage DPI-waarde voor precisiewerk zoals fotobewerking of tekenen.
  • In totaal zijn er vier verschillende DPI-waarden 800-1300-1800-2600, die handig worden aangegeven met vier lampjes.
Automatische slaapstand.
Het verlichte Evoluent logo op de verticale muis is niet alleen een mooie blikvanger. Het is ook een indicator die aangeeft of de Evoluent4 in de slaapstand staat of niet. De verlichting gaat uit als het systeem in de slaapstand staat om de batterij van de laptop te sparen. Een goed doordachte functie, die zeer nuttig kan zijn wanneer je de batterij van jouw laptop moet sparen.
Ontwerp en gebruik.
De Evoluent4 is een verticale muis die is gemaakt van hoogwaardig materiaal, dat goed in de hand ligt. De kleur van de muis is donkergrijs met zilverkleurige knoppen. Misschien gebruik je de bedrade versie liever op je vaste werkplek op kantoor. Het maakt niet uit waar je de Evoluent4 gebruikt, eigenlijk werk je overal ergonomisch met deze muis.
bakkerelkhuizen
Plug-and-play.
Je kunt meteen aan de slag met jouw Evoluent4, dankzij de plug-and-play functionaliteit. Er is geen handmatige configuratie nodig. Sluit de USB-kabel gewoon aan op een van de USB-poorten van je computer, laptop of mobiele apparaten.

De Evoluent4 is compatibel met Windows, Linux en Mac systemen (Voor andere OS zoals Apple Mac en Linux systemen, zou moeten werken met die computers als het systeem een USB muis ondersteunt. Het is echter mogelijk dat de extra knoppen niet goed werken op PC's met een niet-Windows OS).
 
Meet eerst je hand op voordat je een muis koopt!
Geschikt voor middelgrote handen.
Het is erg belangrijk dat je een muis kiest die lekker in de hand ligt. De grootte van de muis moet dan ook overeenkomen met de maat van je hand. Wij adviseren daarom ook altijd eerst je hand op te meten zodat je weet of een muis geschikt voor je is.

De Evoluent4 is geschikt voor middelgrote handen. Is jouw muishand, gemeten van de top van je middelvinger tot je handpalm, tussen de 17,8 cm en 19 cm? Dan is deze muis zeer geschikt voor jou.

Is je hand kleiner? Bekijk dan hier alle geschikte muizen voor jou.
Is je hand groter? Bekijk dan hier alle geschikte muizen voor jou
Handmaat : medium

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal