Filex Galaxy Flex Dual Crossbar

De Filex Galaxy Flex Dual Crossbar is een ergonomische oplossing voor symmetrie met 2 beeldschermen. 

Filex Galaxy Flex Dual Crossbar

Positioneer eenvoudig 2 schermen tegelijk

De Filex Galaxy Flex Dual Crossbar kan in al jouw wensen voorzien. Wil je in de (nabije) toekomst jouw werkplek veranderen? Dan past deze monitorarm zich gewoon aan aan de nieuwe plek.

Tevens is de Filex Galaxy Flex Dual Crossbar 100% recyclebaar en wordt geproduceerd van duurzame materialen.

Ergonomische achtergrond

In meerdere studies is gevonden dat het gebruik van twee of meer schermen kan leiden tot substantiële verbetering van de prestatie (University of Utah, 2008;Colvin et al., 2004; Czerwinski et al, 2003). Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden. Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen. Deze optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998).
Kijkhoek
Door het handvat en gasveer zijn de beeldschermen met één handeling in diepte en hoogte instelbaar voor een optimale kijkhoek. De flexibele VESA kop met quick release zorgt dat de beeldschermen afzonderlijk van elkaar kunnen kantelen, roteren en draaien.
Klem
Door een breed assortiment aan klemmen wordt het mogelijk de Filex Galaxy monitorarm te bevestigen aan de meeste bureaubladen. Standaard wordt de bladklem en bladdoorvoer meegeleverd.
Rotatiestop
De geïntegreerde rotatiestop in de Filex Galaxy monitorarmen zorgt dat een bureau strak tegen de muur of tegen een ander bureau (back-to-back) geplaatst kan worden zonder dat de armen en/of muur elkaar raken.
Dual Crossbar
De Filex Galaxy Flex Dual Crossbar combineert een slim en compact design. Slechts één compacte monitorarm met uitbreiding van een crossbar zorgt voor een compacte opstelling met 2 beeldschermen.
Circulair
Alle onderdelen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzame materialen. Door het modulaire principe is uitbreiden in de toekomst gemakkelijk zonder dat je daarvoor onderdelen moet vervangen.
Design
Kabelmanagement is inbegrepen in deze monitorarm. Dit zorgt voor een opgeruimde en professionele uitstraling. Alle onderdelen zijn in de kleuren wit, zilver of zwart verkrijgbaar. Én, alle onderdelen hebben een garantie van 5 jaar.

In de basis perfect voor twee schermen!

Door het statisch schuine en dynamische armdeel, welke direct op de klem gemonteerd kunnen worden, is deze arm gemakkelijk handmatig in iedere gewenste hoogte en diepte te verstellen. Tevens door het kogelgewricht in de VESA kop is deze arm direct op de juiste ergonomische kijkhoek in te stellen!
  • Een Filex Galaxy monitorarm configuratie voor 2 schermen!
  • Door het handvat de beeldschermen snel en gemakkelijk op juiste positie in te stellen.
  • Met een draagvermogen van 2 tot 12 kilo is deze monitorarm geschikt voor de meest moderne schermen.
Pan
De Filex Galaxy monitorarmen kunnen ten minste 90° zowel naar links als naar rechts draaien. Bij sommige configuraties kan je de arm 360° draaien.
Tilt
De Filex Galaxy monitorarmen kunnen tot 110° naar boven en 60° naar beneden worden gekanteld. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer je reflecties wilt vermijden.
Rotate
De Filex Galaxy monitorarm kan het scherm zowel liggend als staand vasthouden, dit zorgt voor optimale flexibiliteit.
Lift
De Filex Galaxy monitorarmen kunnen omhoog en omlaag worden versteld.

Configureer nu verder!

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal