Filex Galaxy Modular Flex Single

Flexibel in diepte en hoogte instelbaar dankzij de gasveer en 3 scharnierpunten. Roteren en kantelen van het beeldscherm is geen probleem!

Filex Galaxy Modular Flex Single

Ergonomisch én modulair!

Wanneer de werkplek in de toekomst aangepast dien te worden doe je dat zeer gemakkelijk met deze monitorarm. Het is namelijk mogelijk met de Filex Galaxy Modular Fles Single om uit te breiden naar meerdere schermen, de post te verlengen of bijvoorbeeld een elektrificatie unit, laptophouder of cpu houder toe te voegen.

Daarnaast zijn alle Filex Galaxy onderdelen in de kleuren wit, zilver of zwart verkrijgbaar, en hebben alle onderdelen een garantie van 5 jaar.

Ergonomische achtergrond

Te lage plaatsing van de monitor kan leiden tot een hogere nekspanning. Te hoog plaatsen (bovenkant moet zeker niet boven ooghoogte komen) kan eveneens tot problemen leiden. Wellicht nog belangrijker is de verstelbaarheid van de diepte waardoor altijd een optimale kijkafstand mogelijk is. Hierdoor wordt de informatie beter opgenomen en geeft de minste belasting voor de ogen. Deze optimale monitorpositie werkt stukken comfortabeler en verhoogt de productiviteit met 10% in vergelijking met een verkeerde positie (Sommerich et al,1998).
Kijkhoek
Deze monitorarm is uitgerust met een statisch recht deel en een dynamische gasveer voor de optimale hoogte en diepte. De VESA kop zorgt dat het beeldscherm traploos kan kantelen, roteren en draaien voor een optimale kijkhoek.
Klem
Door een breed assortiment aan klemmen wordt het mogelijk de Filex Galaxy monitorarm te bevestigen aan de meeste bureaubladen. Standaard wordt de bladklem en bladdoorvoer meegeleverd.
Rotatiestop
De geïntegreerde rotatiestop in de Filex Galaxy monitorarmen zorgt dat een bureau strak tegen de muur of tegen een ander bureau (back-to-back) geplaatst kan worden zonder dat de armen en/of muur elkaar raken.
Modulair
Door het modulaire systeem is je werkplek toekomstig gemakkelijk aan te passen. Eenvoudige uitbreiding naar meerdere schermen, verlenging van de post of uitbreiding met een elektrificatie unit of cpu houder zijn mogelijk.
Circulair
Alle onderdelen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzame materialen. Door het modulaire principe is uitbreiden in de toekomst gemakkelijk zonder dat je daarvoor onderdelen moet vervangen.
Design
Kabelmanagement is inbegrepen in deze monitorarm. Dit zorgt voor een opgeruimde en professionele uitstraling. Alle onderdelen zijn in de kleuren wit, zilver of zwart verkrijgbaar. Én, alle onderdelen hebben een garantie van 5 jaar.

Elke gewenste opstelling.

Het modulaire principe van de Filex Galaxy-serie maakt het eenvoudig om jouw beeldscherm opstelling in de toekomst uit te breiden zonder dat je onderdelen hoeft te vervangen. En deze opstelling kan in de toekomst eenvoudig worden uitgebreid. De Filex Galaxy serie biedt ook een scala aan functionele accessoires zoals elektrificatie, laptophouders, CPU-houders enz. en kunnen rechtstreeks op de monitorarm worden gemonteerd. Creëer daarom nu jouw eigen optimale beeldschermopstelling voor jouw ideale werkplek, en om altijd flexibel te blijven voor aanpassingen in de toekomst.
  • Gemakkelijk in te stellen met een statisch recht deel en een dynamische gasveer voor de optimale hoogte en diepte.
  • Je werkplek is toekomstig gemakkelijk aan te passen en/of uit te breiden.
  • Zorgt op iedere werkplek voor een opgeruimde en professionele uitstraling.
Pan
De Filex Galaxy monitorarmen kunnen ten minste 90° zowel naar links als naar rechts draaien. Bij sommige configuraties kan je de arm 360° draaien.
Tilt
De Filex Galaxy monitorarmen kunnen tot 110° naar boven en 60° naar beneden worden gekanteld. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer u reflecties wilt vermijden.
Rotate
De Filex Galaxy monitorarm kan het scherm zowel liggend als staand vasthouden, dit zorgt voor optimale flexibiliteit.
Lift
De Filex Galaxy monitorarmen kunnen omhoog en omlaag worden versteld.

Configureer nu verder!

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal