FlexDesk 630

Een documenthouder voor een performance boost in een exclusief wit-transparant design.

FlexDesk 630
Met de FlexDesk 630 documenthouder kan je gemakkelijk documenten of mobiele apparaten, zoals tablets en mobiele telefoons, op het licht gekantelde oppervlak recht voor je plaatsen. Trek het antireflecterende satijnen oppervlak gemakkelijk naar je toe en maak er aantekeningen op. Dankzij de soepel lopende rails kan het platform naar voren worden geschoven. Het hoogwaardige acrylmateriaal maakt de FlexDesk 630 stabiel, en het transparante ontwerp zorgt ervoor dat jouw bureau er niet overvol uitziet. De FlexDesk 630 heeft geweldige kenmerken zoals drie niveaus van hoogteverstelling tussen 110 en 180 mm, antislip-pootjes, foam-rand voor het rusten van de hand, hoge schuifrand voor zware dossiermappen, een draagvermogen tot vijf kilogram, en een verborgen pennenbakje.

Verhoogt de productiviteit.

Benut de ruimte tussen het beeldscherm en het toetsenbord optimaal en zet daar de FlexDesk 630 neer. Plaats vanaf nu documenten, zware mappen, notities, tablet of smartphone in een lijn tussen het scherm en het toetsenbord op het licht hellende oppervlak. Je werkt automatisch op één lijn met jouw scherm, documenten en toetsenbord. De documenten, zware mappen, notities, tablet of smartphone liggen in de juiste hoek en op de juiste hoogte voor je. Dit maakt het makkelijker om teksten te lezen of notities te maken zonder de nek te hoeven buigen. Je voelt direct minder belasting en je gaat productiever werken.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek (bron: Van den Heuvel e.a. 2007, p. 380.).
 
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord, en werk met een gezonde houding in één lijn.
  • Leg er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op, en verhoog met de perfecte kijkhoek jouw comfort en efficiëntie.
  • Houd jouw bureau opgeruimd. Dit zorgt voor een betere concentratie en een hogere productiviteit.
bakkerelkhuizen
Multifunctionaliteit - Lezen. Schrijven. Typen.
Het bijzondere aan de FlexDesk 630 is de multifunctionaliteit. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen typen, lezen en schrijven. Het werkoppervlak is anti-reflecterend, en dit zorgt voor een goede leesbaarheid van documenten zonder dat je verblind wordt. Om te schrijven of aantekeningen te maken kan je het satijnen werkblad gewoon naar je toe trekken met behulp van het kleine handvat en over jouw toetsenbord schuiven. Door de soepel lopende rails schuift het oppervlak traploos naar voren. Zo creëer je in een handomdraai een ergonomisch schrijfvlak voor handgeschreven notities.
De juiste hoogte.
De FlexDesk 630 kan in drie verschillende hoogteniveaus op de ideale hoogte worden ingesteld. Kies tussen een hoogtebereik van 110 tot 180 mm en stel jouw persoonlijke optimale hoogte in. Zo worden nek en schouders automatisch minder belast. Werk ergonomisch ’inline’ en profiteer van korte kijkafstanden tussen beeldscherm, documenten en toetsenbord.
 
Geweldige functies.
De FlexDesk 630 heeft een buitengewoon groot oppervlak met een afmeting van 515 x 380 mm en een draagvermogen tot 5 kilogram. De hoge schuifrand aan de onderzijde van het oppervlak voorkomt dat de documenten naar beneden glijden. Wanneer je het schrijfvlak naar je toe trekt, wordt de verborgen pennenbak zichtbaar. Als je wilt schrijven of aantekeningen wilt maken, is het schrijfvlak voorzien van een schuimrubberen rand. Je hand kan zo rusten op de foam-rand tijdens het schrijven. De antislip voetjes voorkomen dat de FlexDesk630 heen en weer schuift op het bureau. Al deze geweldige eigenschappen van de FlexDesk 630 zullen leiden tot meer efficiëntie tijdens jouw werk. Overtuigd? Gebruik dan nu deze multifunctionele documenthouder!
Aantrekkelijk ontwerp.
Dat is nog niet alles, de FlexDesk 630 is gemaakt van transparant acrylaat, dat slechts 5 mm dik is. Dit materiaal is van hoge kwaliteit en is daardoor stabiel en duurzaam. Het schrijfblad heeft een gesatineerd, anti reflecterend oppervlak in een moderne witte kleur. De transparantie van het acrylaat product heeft als voordeel, dat de FlexDesk 630 op elk bureau een lichte uitstraling heeft. 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal