FlexDoc Circular

In hoogte verstelbare, duurzame documenthouder met lage achterkant.

FlexDoc Circular
De FlexDoc Circular is een documenthouder die in drie stappen in hoogte verstelbaar is. Met een compact oppervlak van 385 mm x 260 mm is de FlexDoc Circular ook geschikt voor jouw werkruimte thuis, maar kan ook op kantoor worden gebruikt. Werk in één lijn en plaats deze ergonomische documenthouder recht voor jou tussen jouw scherm en toetsenbord en plaats jouw documenten of mobiele apparaten erop. Met deze documenthouder kan je een gezonde houding aannemen terwijl je jouw documenten leest, en dit verhoogt jouw welzijn en productiviteit op het werk.

Duurzaam materiaal.

De FlexDoc Circular bestaat voor 100 % uit gerecycelde materialen en is dus een milieuvriendelijk product. Deze documenthouder is gemaakt van PET-vilt en dit materiaal bestaat uit gerecycleerde PET-flessen. Hoewel het materiaal PET-vilt zacht lijkt, is de FlexDoc Circular even sterk als andere materialen, bijvoorbeeld acryl. Het PET-vilt is robuust, gemakkelijk schoon te maken, UV gestabiliseerd en niet licht ontvlambaar. Het grijs gevlekte materiaal maakt de FlexDoc Circular tot een mooie accessoire op elk bureau, voor de vaste werkplek, het gedeelde bureau of voor jouw thuiskantoor.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek (bron: Van den Heuvel e.a. 2007, p. 380.).

In hoogte verstelbaar.

De FlexDoc Circular is verstelbaar in drie standen. Je kunt de perfecte hoogte voor jouw documenten kiezen in de hoogtestappen 80 mm, 100 mm en 120 mm. Met deze verstelling bereik je gemakkelijk jouw persoonlijke optimale hoogte en neem je een rechte lichaamshouding aan.

... van de plastic fles tot ons circulair product:

Plastic flessen worden ingezameld, versnipperd en verwerkt tot vlokken. Deze worden weer verwerkt tot een granulaat en hieruit worden PET viltvellen gemaakt voor onze "Circular-Line producten". Die producten kunnen (wanneer er een nieuw circulair product is aangeschaft en wij het nieuwe product leveren, neemt BakkerElkhuizen de oude producten weer mee voor hergebruik) bij ons worden ingeleverd en gerecycled. Kortom, 100% zuinig met grondstoffen.
bakkerelkhuizen
Werk in één lijn.
Met de FlexDoc Circular kan je in één lijn werken door deze documenthouder tussen jouw monitor en toetsenbord te plaatsen. Deze opstelling voorkomt automatisch dat je jouw nek en bovenlichaam draait of kantelt naar documenten die over jouw bureau verspreid liggen. Door jouw documenten, boeken, notities of mobiele apparaten recht voor je te plaatsen op het licht hellende oppervlak van de FlexDoc Circular, wordt de kijkafstand tussen monitor, document en toetsenbord korter en dit zorgt voor meer efficiëntie. De FlexDoc Circular zorgt ervoor dat je een rechte werkhouding aanneemt, jouw comfort verbetert en jouw productiviteit op het werk toeneemt.
Lage hoogte aan de achterrand.
Wanneer je een groot flatscreen gebruikt, hoeft het scherm niet zo hoog te worden geplaatst, omdat het al een groot deel van het gezichtsveld van de gebruiker in beslag neemt. De hoogte aan de achterzijde van deze documenthouder is in de laagste positie slechts 80 mm en geeft je de mogelijkheid dat de FlexDoc Circular ook onder een zeer laag geplaatste monitor of flatscreen past. De verschillende hellingshoeken van het opbergvlak zijn ideaal voor een goede en gezonde kijkhoek naar beneden op jouw documenten. 
Rand aan de voorkant.
De FlexDoc Circular heeft een goed afgewerkte rand aan de voorzijde. Dit eenvoudige detail voorkomt dat documenten of mobiele apparaten naar beneden glijden. Het opslagoppervlak van 385 mm x 260 mm heeft een draagvermogen van 5 kg. Je kunt dus ook zware boeken en -mappen kwijt op deze ergonomische documenthouder. 
Vilt ontwerp.
De FlexDoc Circular is van Nederlands ontwerp en exclusief in Nederland gemaakt. Met zijn PET-vilt materiaal past hij in elke werkomgeving, bijv. op kantoor of thuis. Het PET-vilt materiaal lijkt eenvoudig, maar is eerder een stijlvolle, onopvallende verrijking van jouw bureau. Het materiaal is stabiel en robuust.
 
Het is recyclebaar.
De FlexDoc Circular is 100 % recyclebaar. Met deze duurzame en milieuvriendelijke productlijn willen we een verschil maken voor ons milieu. We volgen de "3R's": Verminderen van afval (Reduce), Hergebruiken (Re-use) van producten en Recyclen van materiaal, dit alles volgens het idee van de circulaire economie.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal