FlexDoc

In 5 standen in hoogte verstelbare documenthouder.

FlexDoc
De FlexDoc Cristal Clear is een documenthouder die in vijf stappen in hoogte verstelbaar is. Met een compact oppervlak van 384 mm x 260 mm is de FlexDoc Cristal Clear ook geschikt voor jouw werkruimte thuis, maar kan ook op kantoor worden gebruikt. Werk in één lijn en plaats deze ergonomische documenthouder recht voor je tussen jouw scherm en toetsenbord en plaats jouw documenten of mobiele apparaten erop. Met deze documenthouder kan je een gezonde houding aannemen terwijl je jouw documenten leest. Dit verhoogt jouw welzijn en productiviteit op het werk.

Werk in één lijn.

Met de FlexDoc Cristal Clear kan je in één lijn werken door deze documenthouder tussen jouw monitor en toetsenbord te plaatsen. Deze opstelling voorkomt automatisch dat je jouw nek en bovenlichaam draait of kantelt naar documenten die over jouw bureau verspreid liggen. Door jouw documenten, boeken, notities of mobiele apparaten recht voor je te plaatsen op het licht hellende oppervlak van de FlexDoc Cristal Clear wordt de kijkafstand tussen monitor, document en toetsenbord korter en dit zorgt voor meer efficiëntie. De FlexDoc Cristal Clear zorgt ervoor dat je in een gezonde lichaamshouding kunt werken en dat leidt tot meer comfort en productiviteit op het werk.
 
  • Plaats er documenten, boeken, mappen, notities of zelfs een mobiele telefoon op en vergroot met de perfecte kijkhoek jouw comfort en efficiëntie.
  • Maak optimaal gebruik van de ruimte tussen het scherm en het toetsenbord en werk met een gezonde lichaamshouding op één lijn.

Ergonomische achtergrond

Documenten links, rechts of zelfs direct voor het toetsenbord plaatsen, leidt automatisch tot het draaien en buigen van de nek en tot het vaker focussen van de ogen. Dit vormt een extra belasting voor jouw nekspieren en ogen. Dit kan eenvoudig worden vermeden door een documenthouder tussen het scherm en het toetsenbord te plaatsen. Zo werk je automatisch in één lijn, omdat jouw documenten in de perfecte kijkhoek recht voor je liggen op het schuine oppervlak van de documenthouder. Jouw nek en ogen worden ontlast en je zorgt meteen voor een veel comfortabelere en ergonomischere beeldschermwerkplek (bron: Van den Heuvel e.a. 2007, p. 380.).

In hoogte verstelbaar.

De FlexDoc Cristal Clear is verstelbaar in vijf standen. Je kunt de perfecte hoogte voor jouw documenten kiezen tussen 80 mm en 130 mm. Met deze verstelling bereik je gemakkelijk jouw persoonlijke optimale hoogte en zit je met een rechte lichaamshouding.
bakkerelkhuizen
Lage achterkant.
Wanneer je een groot flatscreen gebruikt, hoeft het scherm niet zo hoog te worden geplaatst, omdat het al een groot deel van het gezichtsveld van de gebruiker inneemt. De hoogte aan de achterzijde van deze documenthouder is in de laagste stand slechts 80 mm en geeft je de mogelijkheid dat de FlexDoc Cristal Clear ook onder een zeer laag geplaatste monitor of flatscreen past. De verschillende hellingshoeken van het opslagvlak zijn ideaal voor een goede en gezonde kijkhoek naar beneden op uw documenten.
Rand aan de voorzijde.
De FlexDoc Cristal Clear is gemaakt van acrylaat en heeft een goed afgewerkte rand aan de voorzijde. Dit eenvoudige detail voorkomt dat documenten of mobiele apparaten naar beneden glijden. Het opbergvlak van 384 mm x 260 mm heeft een draagvermogen van 5 kg. Je kunt dus ook zware boeken en -mappen kwijt op deze ergonomische documenthouder. 
Gemaakt van duurzaam acrylaat.
De FlexDoc Cristal Clear is een milieuvriendelijk product. Deze documenthouder bestaat uit 100 % gerecycled materiaal. Het is gemaakt van duurzaam acrylaat, dat is gemaakt van 100% gerecycled methylmethacrylaat monomeer in plaats van synthetisch monomeer. Dit duurzame acrylaat is zuinig met hulpbronnen, omdat het op zijn beurt voor 100 % kan worden gerecycled. Met dit product verminder je niet alleen het gebruik van grondstoffen, maar ook de koolstofvoetafdruk van de plaatproductie. Vergroot de levenscyclus van gegoten acrylaat en draag bij aan een beter milieu.
Acrylaat design.
De FlexDoc Cristal clear is van Nederlands ontwerp en exclusief in Nederland gemaakt. Met zijn transparante ontwerp past hij naadloos in elke omgeving op kantoor of thuis. Het materiaal is hoogwaardig acryl en is daardoor duurzaam en zeer stabiel.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal