FlexTop 170

Kwaliteits laptopstandaard met een mooie instapprijs.

FlexTop 170
Het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium sandwichmateriaal in de trendkleur donkergrijs met een matte afwerking, maakt het bestand tegen deuken en geeft de FlexTop 170 een exclusieve uitstraling. De flexibele hoogteverstelling zorgt voor een eenvoudige en snelle setup van jouw laptop in een van de zeven hoogtes. De antislipvoetjes voor een stevige standaard en een schuimrubberen voering om jouw apparaat tegen krassen te beschermen, maken de kenmerken van de FlexTop 170 compleet. Stel jouw laptopscherm in op de optimale hoogte en kijkhoek met de FlexTop 170. Meer visueel comfort, een betere houding en het beste comfort voor je wanneer je aan de computer werkt.

Gemakkelijk op te zetten.

De FlexTop 170 kan eenvoudig worden uitgeklapt. Je hoeft alleen maar de flexibele hoogteverstelling los te maken van de magnetische vergrendeling aan de onderkant. Kies vervolgens een van de zeven hoogtes en stel jouw persoonlijke optimale hoogte in tussen 110 mm en 225 mm. Plaats lichtgewicht laptops (tot 16 inch), tablets en mobiele schermen op de FlexTop 170, de schuimrubberen voering beschermt de apparaten tegen krassen. De antislipvoetjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de laptopstandaard stevig op zijn plaats blijft staan.
  • Stel jouw laptopscherm in op de juiste hoogte, hoek en afstand, zodat je automatisch een ergonomisch correcte houding aanneemt.

Ergonomische achtergrond

  1.  Afstand tussen jouw ogen en het scherm moet 50-80 cm zijn (ongeveer een armlengte), afhankelijk van de grootte en resolutie van de monitor. Pas de afstand van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S. 93.).
  2. De hoek van jouw gezichtslijn tot het midden van het scherm moet ongeveer -35° zijn, dus pas ook de hoogte van jouw scherm aan (bron: VGB DGUV Information 215-410, 2019, S.46.)

Wettelijke vereisten
De laptop is niet geschikt voor langer gebruik zonder externe apparatuur. Als de laptop langer dan twee uur achtereen wordt gebruikt, zijn externe apparaten nodig om aan de wettelijke eisen en praktijkrichtlijnen te voldoen. Om langdurig comfortabel en productief met een laptop te kunnen werken, zijn een laptopstandaard, een externe muis en een extern toetsenbord dus onontbeerlijk. Als je een externe monitor gebruikt en het laptopscherm op dezelfde hoogte plaatst, kunnen beiden ook als dubbel scherm worden gebruikt. (bron: Nederlandse Arbeidsomstandighedenregeling (art. 5.1).

Meer comfort in een gezonde houding.

Met de FlexTop 170 krijg je jouw scherm op de juiste hoogte, hoek en afstand. Wanneer je jouw laptopscherm (tablet, mobiel scherm) hoger zet en de kijkafstand verkleint met de FlexTop 170, voorkom je onnodig buigen van nek en rug zodat je niet "in beeldscherm duikt". Je zit rechterop, met een gezondere werkhouding voor je beeldscherm en vermindert lichamelijk ongemak (Bron: Boersma, A.L., Mol, E., ‘De effectiviteit van een laptopsteun’, Tijdschrift voor Ergonomie, 28, Nr. 2, April 2003.).
 
Gemaakt van hoogwaardig materiaal met een exclusieve uitstraling.
De FlexTop170 is gemaakt van uniek aluminium sandwichmateriaal en heeft een licht gewicht van slechts 225 gram. Dit sandwichmateriaal wordt ook gebruikt in de automobielindustrie omdat het lichter is dan aluminium en bijzonder goed bestand is tegen deuken en vlekken. Bovendien is het materiaal zeer gemakkelijk schoon te maken en duurzaam. Het open ontwerp maakt de FlexTop 170 niet alleen licht en modern, maar zorgt er ook voor dat jouw laptop koel blijft aan de zijkanten.
 
Optimaal voor jouw mobiele werk.
De FlexTop 170 is ideaal voor jouw mobiele beeldschermwerk, bijvoorbeeld wanneer je in het thuiskantoor werkt of tijdens een vergadering op kantoor, gewoon overal waar een gelijkmatig oppervlak gegarandeerd is. De twee dunne lagen van het aluminium sandwichmateriaal beloven een stevige werkopstelling voor jouw laptop. Met een opgevouwen afmeting van 206 mm x 277 mm x 7 mm is deze laptopstandaard supercompact en ultradun. Je kunt deze laptopstandaard gemakkelijk in een lade of laptoptas stoppen aan het einde van een werkdag, dankzij het compacte formaat neemt hij niet veel plaats in. Met de bijgeleverde milieuvriendelijke beschermhoes is de laptopstandaard beschermd, en is een lange levensduur gegarandeerd.
bakkerelkhuizen
Ideale hoogte.
Het hoogte-verstelbereik van de FlexTop 170 is 110 mm tot 225 mm en is verdeeld in zeven niveaus. In een oogwenk kan je jouw laptopscherm op een comfortabele ooghoogte brengen, jouw nek ontlasten en pijnvrij werken. Met de juiste hoogte werk je automatisch comfortabeler, en vooral productiever.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal