FlexTop 270

De FlexTop 270 is een compacte en lichtgewicht laptopstandaard en is daardoor bij uitstek geschikt voor mobiel werken.

FlexTop 270

Gemakkelijke setup.

De FlexTop 270 kan eenvoudig worden uitgeklapt en in een paar seconden worden opgezet. Kies een van de 6 hoogteinstellingen, klap de twee met schuim bedekte voetjes uit en plaats je laptop. De stabiele standaard en de antislipvoetjes aan de onderzijde beloven een stevige werkopstelling voor jouw laptop op elk oppervlak.

Ergonomische achtergrond

Uit studies in Zweden en Nederland blijkt dat het werken met een BakkerElkhuizen ergonomische laptopstandaard in combinatie met een extern toetsenbord en muis zorgt voor een 17% hogere productiviteit.

De zithouding verbetert daarbij significant. De belasting van de nek neemt met 32% af en het comfort verbetert met 21% (Lindblad, 2002). De onderarmen bevinden zich daarbij in een meer neutrale positie. Lichamelijke klachten nemen duidelijk af (Boersma,2002).
bakkerelkhuizen
Gemaakt van kwalitatief sterk materiaal. Hylite aluminium.
Dit materiaal is zeer licht, en zeer bestand tegen krassen en deuken. Hylite aluminium is een hoogwaardig materiaal, gemakkelijk schoon te maken en het kan vele jaren met je mee. Het zilveren design van de FlexTop 270 is ingetogen, tijdloos en het staat elke werkplek.
Inklapbaar. Compact. Mobiel.
De FlexTop 270 is ideaal voor mobiel beeldschermwerk. Je kunt hem op kantoor gebruiken, meenemen naar een klant of gebruiken in jouw thuiskantoor. Gewoon overal waar je laptopwerk kunt voorstellen. Met een opgevouwen formaat van 280 x 220 x 4 mm en een gewicht van slechts 255 gram is deze laptopstandaard supercompact, ultradun en ultralicht, zodat je de FlexTop 270 niet eens in jouw tas zult opmerken. De FlexTop 270 is te gebruiken voor laptops van 10 tot 16 inch. Deze laptophouder is ook uitstekend geschikt voor tablets, mobiele schermen en telefoon. 
Meer hoogte-instellingsniveaus.
De FlexTop 270 heeft zes niveaus, meer dan elke andere laptopstandaard. Het hoogte-verstelbereik is 90 mm tot 200 mm. Breng jouw laptopscherm op de, voor jou, optimale hoogte, neem een gezonde en rechte werkhouding aan, voorkom lichamelijke ongemakken en werk productiever dan ooit.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal