Footform

Verstelbare voetensteun met voetbedieningsknop.

Footform
De Footform voetsteun is ontworpen om je te helpen een goede zithouding aan te nemen. Deze voetensteun is eenvoudig in hoogte verstelbaar met een unieke voetbediende knop. De Footform voetensteun is verkrijgbaar in twee varianten: de Footform Dual voetensteun met een groter verstelbereik van 40 mm tot 300 mm en de Footform Standard lage voetensteun met een kleiner verstelbereik van 40 mm tot 170 mm. Een stabiele voetensteun, voorzien van een antislipprofiel, een stevig stalen frame en te gebruiken in combinatie met elke stoel of werkplek. Kies jouw ideale hoogte en breng jouw voeten, enkels, knieën en bovenbenen in een comfortabele positie. Ga aan de slag met een betere bloedcirculatie in jouw benen en dit helpt je om alert en geconcentreerd te blijven.

Verbetert de werkhouding.

De Footform voetensteun is een geweldige bijdrage aan jouw werkplek en helpt jouw zithouding te verbeteren. Vooral wanneer je langere tijd achter jouw bureau zit, brengt de Footform voetensteun jouw voeten, enkels, knieën en bovenbenen in een ergonomische positie en wordt jouw bloedsomloop verbeterd. Zodra jouw voeten stevig op de solide voetensteun staan is een goede ergonomische houding gegarandeerd, voel je je comfortabeler en wordt jouw welzijn verbeterd.
 

Unieke, met de voet te bedienen knop.

De hoogte van deze voetsteun kan snel worden ingesteld met de rode knop. De voetbedieningsknop is voorzien van een geïntegreerde gascilinder, dit mechanisme garandeert een eenvoudige hoogteverstelling. Je kunt de hoogte van de voetensteun eenvoudig gedurende de dag aanpassen aan jouw houding en positie. Om te verstellen druk je gewoon met jouw voet op de rode knop, zodat je niet onhandig onder jouw bureau hoeft te bukken.

Ergonomische achtergrond

Elke beeldschermwerkplek moet perfect op de gebruiker zijn afgestemd om gezond en ergonomisch te kunnen werken. Dit betekent dat de bureaustoel idealiter moet zijn afgestemd op de persoon die erop zit. Daarnaast is de optimale bureauhoogte een basisvoorwaarde voor een ergonomische zithouding. In situaties waarin dit niet mogelijk is, kunnen voetsteunen helpen om een evenwicht te creëren tussen de vloer en de hoogte van de tafel. Op die manier draagt een voetensteun bij tot een betere ergonomische zithouding.
bakkerelkhuizen
Anti-slip profiel.
Deze voetensteun is voorzien van antislip materiaal, zodat jouw voeten er niet vanaf glijden. De afmeting van het plateau van de Footform voetsteun is 450 mm x 335 mm en biedt voldoende ruimte voor elke voetmaat. Het oppervlak heeft afgeronde hoeken en voorkomt daardoor verwondingen en beschadigingen.
Twee varianten met verschillende hoogte-instelbereiken.
De Footform Standard lage voetensteun is in hoogte verstelbaar van 40 mm tot 170 mm en de Footform Dual voetensteun is in hoogte verstelbaar van 40 mm tot 300 mm, zodat je het niveau van het oppervlak naar wens kunt verhogen. Door de verschillende hoogte-instellingen zijn beide voetsteunen geschikt voor een grote verscheidenheid aan werkplekken.
Stabiel en veilig.
De Footform voetsteun is ontworpen rond een stevig stalen frame en kan worden gebruikt in combinatie met elke stoel of werkplek. Beide varianten van de Footform zijn geschikt voor een breed scala aan werkplekken, maar ook voor hogere werkplekken. De solide stalen constructie en het aluminium frame maken deze voetensteun stabiel en veilig en hij kan op elk vloeroppervlak worden gebruikt.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal