Futu

 De ideale stoel voor als je minder ruimte hebt

Futu
De Futu-stoel combineert een compact uiterlijk met uiterst precieze techniek. Hij is voorzien van het nieuwste HÅG in Balance®-bewegingsmechanisme, die je voortdurend in balans houdt. Hij heeft comfortabele armleuningen en je kunt de stoel perfect afstemmen op jouw individuele behoeften. Ideaal als je weinig ruimte hebt, maar toch een effectieve bureaustoel nodig hebt. Alle technische onderdelen zijn geïntegreerd in zijn vorm, waardoor hij gestroomlijnder is. Dit helpt hem om in elke omgeving op te gaan.

Houdt je in balans.

Dankzij het HÅG in Balance® bewegingsmechanisme ben je voortdurend in balans terwijl je zit. Door in balans te zijn, kan je gemakkelijk naar achteren en naar voren kantelen, zodat je op natuurlijke wijze van positie kunt veranderen als onderdeel van jouw dagelijkse werkritme. Stimuleer een betere bloedsomloop door meer beweging van de benen en helpt jezelf energieker te voelen tijdens lange werktijden. De Futu stoel stimuleert intuïtieve en natuurlijke beweging van het lichaam en variatie van zithoudingen, wat leidt tot een betere gezondheid en productiviteit.
bakkerelkhuizen
Transparante of vaste rugleuning.
Er zijn twee varianten van de HÅG Futu stoel verkrijgbaar, de Futu stoel 1100 met een ademende mesh rugleuning en de Futu stoel 1200 met een solide rugleuning. De ademende mesh rugleuning is gemaakt van mesh en houdt jouw rug koel door constante ventilatie en de solide rugleuning is gemaakt van een stevige stof en zorgt voor extra steun en warmte.
Past overal bij.
De huidige werkwereld is wendbaarder dan ooit. Kantoorlandschappen evolueren voortdurend. Aanpassingsvermogen is daarom essentieel om concurrerend te blijven. De Futu stoel is een high-performance bureaustoel die je helpt om alert en geconcentreerd te blijven. Door zijn gestroomlijnde afmetingen past hij bovendien naadloos in elke werkomgeving. Zijn zacht gestoffeerde look verbergt het feit dat hij boordevol precisietechniek zit.
 
Verstelbaar.
Deze gebruiksvriendelijke stoel kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van elke gebruiker. De ingebouwde gaslift heeft een standaard hoogte van 165 mm en garandeert een soepele hoogteverstelling van de zitting. De zithoogte (400-550 mm) en -diepte (370-450 mm) is eenvoudig instelbaar. Ook de armleuning kan zowel in hoogte als in breedte worden versteld. De voetsteun biedt comfortabele mogelijkheden om te rusten, te bewegen en de positie van jouw voeten te variëren. Dankzij het HÅG in Balance® mechanisme heeft de stoel een kantelweerstand en kan de kanteling ook worden geblokkeerd.
bakkerelkhuizen
Milieu pionier.
  • Wij hebben een goed gedocumenteerde staat van dienst voor wat betreft verminderd energieverbruik en minimaal afval, en streven ernaar producten te maken van gerecyclede materialen, die op hun beurt weer kunnen worden gerecycled.
  • De HÅG Futu heeft een US GREENGUARD-certificaat, waarmee wordt bevestigd dat het de lucht binnenshuis niet beïnvloedt door de uitstoot van schadelijke gassen.
  • De Futu heeft ook een Environmental Product Declaration (ISO 14025), waarmee wordt bevestigd dat onze CO2-uitstoot zeer laag is.
  • Het heeft een Red Dot Design Award gewonnen voor het beste productontwerp, plus een Green Good Design Award voor duurzaamheid, naast andere prestigieuze prijzen.
Zachte of harde wielen.
Een zeer belangrijke factor bij de aanschaf van een bureaustoel die vaak over het hoofd wordt gezien, is op welk vloertype jouw stoel zal worden gebruikt. Zachte bureaustoelwieltjes zijn gemaakt voor harde oppervlakken zoals hardhout, laminaat of tegels. Harde wieltjes zijn geschikt voor zachte ondergronden als tapijt.
Ontwerp.
De stof-, metaal- en voetvoetkleur van de HÅG Futu is zwart. Alleen het gedeelte van de gaslift onder de zitting is zilverkleurig. De Futu 1100 met de ademende netrugleuning is uitgevoerd in de unieke stof FutuKnit mesh. De Futu 1200 met de massieve rugleuning is uitgevoerd in de unieke stof FutuKnit solid. Beide stoffen zijn gemaakt van de beste kwaliteit polyester breisel, de 3D gebreide stoffen zijn technisch ontwikkeld om hun strakheid te behouden en daardoor ultieme ondersteuning en comfort te bieden. Door gebruik te maken van de technische 3D breitechniek wordt elke stof uit één stuk gebreid waardoor er geen afval ontstaat.

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_excl, selectedVariant.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant.price_incl, selectedVariant.price_currency) }} incl. BTW
Zoek een reseller
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Niet gevonden wat je zoekt, Neem contact met ons op

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2023 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal