Giroflex 353

De giroflex 353 bureaustoel is de stoel voor de persoonlijke touch. Met zijn innovatieve mechanisme past het zich automatisch aan zijn gebruikers aan.

Giroflex 353
Creëert een duidelijk beeld en past zich gemakkelijk aan. Saaie tijden zijn voorbij. De giroflex 353 draaistoel brengt kleur in jouw dag en creëert een aangename sfeer, zowel op het werk als thuis. Het combineert het nieuwste op het gebied van ergonomie met een jeugdig ontwerp. De multi-zone mesh-ondersteuning vormt een innovatie. Het Automatic Move-mechanisme garandeert een bijzonder comfort omdat de giroflex 353 draaistoel zich automatisch aanpast aan het gewicht van de persoon.
Wat kan je verwachten van de Giroflex 353?
Automatic-Move mechanisme
Het Giroflex 353 Automatic-Move mechanisme is een synchro mechanisme dat individueel instelbare contactdruk voor de rug garandeert. Het reageert automatisch op het gewicht van het lichaam en kan indien nodig handmatig worden afgesteld. De beweging van de zitting en rugleuning bewegen individueel, in een verhouding van ongeveer 2,5 : 1, zodat jouw voeten op de grond blijven terwijl jij recht vooruit kijkt.
Meer weten over het mechanisme?
Dubbel gezoneerd zitprofiel
Het dubbel gezoneerde zitprofiel vormt zich rond het bekkengebied van het lichaam aan de achterkant van de stoel en voorkomt dat men naar voren schuift. De voorkant van het zitgedeelte is licht naar voren hellend, waardoor de druk op de dijen wordt verminderd.  De dual zone-stoel heeft een speciaal ontwikkeld profiel dat de druk op de voeten verhoogt, de druk op de dijen en de bijbehorende gevoelloosheid van de ledematen vermindert en de spieractiviteit van de rug aanzienlijk vermindert. Dit resulteert in een stabielere, gezonde en ontspannen zithouding.

Ergonomisch ontwerp
De ergonomische vorm van de rugleuning en zitting garandeert optimale ondersteuning en zitcomfort.

Ondersteunt goede argumenten en weet een goede indruk te maken.
De Giroflex 353 biedt iedere gebruiker de juiste ondersteuning en voldoet in alle mogelijke situaties aan de verwachtingen. Of de rugleuning van de stoel nu in bekleding, comfortvulling of 3D spacer-stof is, de giroflex 353-stoel biedt ontspannen focus in elke discussie.
Hoogte- en diepteverstelling
De hoogteverstelling van de rugleuning van de stoel en de zitdiepteverstelling zorgen voor individuele aanpassing en ergonomisch correcte zitplaatsen
Harde of zachte wielen?
Harde wielen zijn geschikt voor zachte oppervlakken zoals tapijt en vloerkleden, de zachte wielen zijn geschikt voor harde oppervlakken zoals tegels en parket. Kies op basis van jouw vloertype welke wielen het meest geschikt zijn voor je!
 
bakkerelkhuizen
Giroflex weet hoe belangrijk ergonomie is.
Alleen degenen die correct en dynamisch zitten, voelen zich goed bediend en in staat om elke dag het beste van zichzelf te geven. De Giroflex 353 kan perfect worden aangepast aan individuele behoeften van A tot Z. Dit wordt verzekerd door de talrijke verstelmogelijkheden die het mogelijk maken om dynamische zitplaatsen te realiseren. Deze aanpassingen nemen het gewicht weg van ligamenten, schijven, spieren en de hele rug en garanderen te allen tijde maximaal comfort.
 
Jouw stoel op maat
Creëer je eigen, unieke ergonomische bureaustoel met gepersonaliseerde opties, ontworpen door jou. Mix en match accessoires, materialen en kleuren en overleg met onze adviseurs om de stoel te krijgen die het beste past bij jouw behoeften. Er zijn geen grenzen aan je verbeelding en je krijgt een volledig op maat gemaakt ontwerp dat je verdient.
Neem contact met ons op voor jouw wensen
Pionier
De Giroflex 353, bestaande uit 65,2% gerecycleerde en 92,6% recycleerbare materialen, is bekroond met een Cradle-to-Cradle certificaat dat een scorekaart biedt voor materiaalgezondheid, materiaalhergebruik, hernieuwbare energie en koolstofbeheer, waterbeheer en sociale rechtvaardigheid.  Dit garandeert een minimale ecologische voetafdruk voor de Giroflex 353. Daarnaast voldoet deze stoel aan de EN1335 (Europa), die vastlegt waar een goede bureaustoel aan moet voldoen.

Het is ook grondig getest en voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen van het EN 16139 - en GS-keurmerk.
 

Kies versie

Kies hoeveelheid

{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_excl, selectedVariant?.price_currency) }} excl. BTW
{{ $root.formatPrice(selectedVariant?.price_incl, selectedVariant?.price_currency) }} incl. BTW
project

Op projectbasis bestellen?
Neem contact met ons op voor meer opties

Neem contact op met onze productexperts

Ben je op zoek naar advies, of heb je een vraag over onze producten. Neem contact op met onze productexperts.

headphones

Hulp nodig? We zijn er voor je

Kijk bij onze FAQ of neem contact met ons op

thumb

Onze kennis & producten zijn key

Bekijk ons ​​brede aanbod van kennis en producten.

star

Vele klanten gingen je voor

Lees over hun ervaring met BakkerElkhuizen

Copyright © 2024 BakkerElkhuizen

Privacybeleid Algemene voorwaarden Cookie beleid

Selecteer je land en taal